Αποκαλύψεις για το επερχόμενο Huawei Honor 8

by Nikos Kaimakamis • On 05-07-2016 • AT 12:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

honor-v8-image-01

Εικόνες του επερχόμενου Huawei Honor 8 κάνουν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο αποκαλύπτοντας το σχεδιασμό του νέου μοντέλου. 

Η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του Huawei Honor 8 είναι η Δευτέρα, 11 Ιουλίου, αλλά τα πρώτα επίσημα renders από την επερχόμενη συσκευή έχουν ήδη διαρρεύσει στο Διαδίκτυο. Στις εικόνες που έχουν διαρρεύσει εμφανίζεται ένα Huawei Honor 8 σε λευκό χρώμα, ενώ διακρίνεται ξεκάθαρα το ότι θα έχει διπλό φακό στην κάμερα στο πίσω μέρος. Ακόμα, υπάρχει ένας αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο νέο smartphone.

Οι περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά συγκλίνουν στο ότι το Huawei Honor 8 θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη διαγωνίου 5.2 ιντσών σε ανάλυση Full HD και θα είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδοχές. Η μία θα έχει μνήμη RAM 3 GB και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 32 GB, ενώ οι άλλες δύο θα έχουν μνήμη RAM 4 GB και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 32 ή 64 GB. Η καρδιά του συστήματος θα είναι ένας επεξεργαστής Huawei Kirin 950 που θα είναι χρονισμένος στα 2.3 GHz.

huawei honor 8

Η διπλή πίσω κάμερα θα έχει αισθητήρα 12 Megapixel, ενώ η μπροστινή κάμερα θα είναι στα 8 Megapixel. H μπαταρία του Huawei Honor 8 θα έχει χωρητικότητα 3150 mAh και το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το Android 6.0. Δεν έμεινε και τίποτα τελικά για την επίσημη παρουσίαση…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons