Αποκαλυπτήρια της νέας premium σειράς LG Signature

by George Polyzos • On 31-12-2015 • AT 11:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG_Curved OLED_77EG9700_2

Η LG Electronics σχεδιάζει να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά της οικιακής ψυχαγωγίας αλλά και των ηλεκτρονικών συσκευών, με το λανσάρισμα της νέας premium σειράς στη CES 2016.

Τα νέα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών της LG, θα έχουν την υπογραφή ενός διαφοροποιημένου εμπορικού σήματος, του LG Signature. Η νέα σειρά θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην CES 2016 με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τις βασικές αγορές της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης αλλά και της Ασίας.

Η επιλογή και ο σχεδιασμός της σειράς LG Signature έγινε από μία εξειδικευμένη ομάδα της LG, με την καθοδήγηση κορυφαίων σχεδιαστών. Η LG Signature θα αποτελείται αρχικά από μία τηλεόραση, ένα ψυγείο, πλυντήρια και ιονιστή αέρα, ωστόσο περισσότερα προϊόντα αναμένεται να προστεθούν καθώς η σειρά επεκτείνεται.

LG SIGNATURE

Η απεικόνιση της «ουσίας» αποτέλεσε την έμπνευση για τη σχεδιαστική φιλοσοφία του brand LG Signature. Για να επιτευχθεί η αεροδυναμική μορφή, η ομάδα ακολούθησε μία αφαιρετική προσέγγιση στα προϊόντα από τα χαρακτηριστικά που τα αποσπούσαν από τη φιλοσοφία του brand. Το αποτέλεσμα είναι μια οικογένεια προϊόντων άριστης ποιότητας, που προσφέρουν την αίσθηση της αποκλειστικότητας στους κατόχους τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons