Αποκάλυψη του LG G3 Stylus… κατά λάθος

by George Polyzos • On 05-08-2014 • AT 4:14 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG-G3-Stylus

 

Ένα επίσημο βίντεο της LG για το G3 S είναι η αιτία να αποκαλυφθεί μία άλλη συσκευή της εταιρείας, η οποία δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Πρόκειται για το G3 Stylus, το οποίο εμφανίζεται στο βίντεο πλάι-πλάι με τα G3 και G3 S.

Το εν λόγω βίντεο, πέρα από τη μάλλον ιδιόρρυθμη αισθητική του, εμπεριέχει και ένα πρώτης τάξεως spoiler για το επόμενο μέλος της οικογένειας συσκευών G3. Πρόκειται για το G3 Stylus, το οποίο όπως εύκολα κανείς συμπεραίνει και από το όνομά του, είναι ένα phabletπου θα συνοδεύεται από πενάκι, κατά το πρότυπο της σειράς Galaxy Note της Samsung.

Στο κλείσιμο του επίμαχου βίντεο, το G3 Stylus εμφανίζεται μεγαλύτερο από τα άλλα δύο μέλη της σειράς (G3 και G3 S) κάτι που ενδεχομένως σημαίνει ότι θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου άνω των 5,5 ιντσών. Επιπλέον, φαίνεται ότι το συνοδευτικό πενάκι τοποθετείται στην πάνω αριστερή γωνία του πίσω μέρους της συσκευής.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το LG G3 Stylus δεν θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με συνοδευτικό stylus. Πέρυσι, η κορεατική εταιρεία είχε λανσάρει το G Pro Lite, ένα smartphone με οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών και stylus, το οποίο είχε κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons