Απογοητευτική πορεία για το HTC One M9

by Nikos Kaimakamis • On 06-05-2015 • AT 2:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

HTC-one-m9

Δεν φαίνεται να έπεισε τους καταναλωτές το HTC One M9, καθώς οι αποστολές συσκευών που σημείωσε η HTC ήταν σαφώς κατώτερες των προσδοκιών.

Αναλυτικότερα, οι χαμηλές πωλήσεις του HTC One M9, φέρονται ως ένας από τους βασικούς λόγους που τα οικονομικά αποτελέσματα της κατασκευάστριας εταιρείας σημείωσαν πτώση της τάξης του 38,6% τον φετινό Απρίλιο σε σχέση με πέρυσι.

Για την HTC αυτό ήταν ένας από τους χειρότερους οικονομικούς μήνες στην ιστορία της με τα έσοδα να είναι 439,95 εκατομμύρια δολάρια και τις συνολικές πωλήσεις να σημειώνουν πτώση 32,26% σε σχέση με τον Απρίλιο του 2014.

Οι αποστολές για το HTC One M9 αριθμούν 4,75 εκατομμύρια μονάδες, στοιχείο που δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με τις 8 εκατομμύρια μονάδες του HTC One M8, τον Απρίλιο του 2014, αλλά και ούτε με τις 7 εκατομμύρια μονάδες του HTC One M7, τον Απρίλιο του 2013.

Σύμφωνα με το Phone Arena, το οποίο μεταφέρει τις εκτιμήσεις ανώνυμων αναλυτών, η κακή εμπορική πορεία του HTC One M9 εν μέρει οφείλεται και στις αρνητικές ειδήσεις για τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810, ο οποίος και εξοπλίζει την συσκευή.  Στο ίδιο πλαίσιο, η Samsung αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το δικό της chip στη νέα ναυαρχίδα που παρουσίασε, προσδοκώντας να δει τις συνέπειες της απόφασής της αυτής στα νούμερα των πωλήσεων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons