Από το 2020 όλα τα iPhone θα έχουν οθόνες OLED

by Nikos Kaimakamis • On 25-01-2019 • AT 1:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το 2020 αναμένεται να είναι η χρονιά κατά την οποία το iPhone θα περάσει στον αστερισμό της τεχνολογίας OLED για τις οθόνες του.

Μέσα στο 2019 η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τρεις αντικαταστάτες στα μοντέλα που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή την γκάμα των iPhone, ενώ στο iPhone XR της νέας γενιάς, η οθόνη θα είναι τεχνολογίας LCD. Φέτος, τα νέα μοντέλα με τον πιο premium χαρακτήρα είναι εκείνα που θα έχουν οθόνες τεχνολογίας OLED, αλλά από το 2020 και έπειτα οι αναλυτές και η σχετική φημολογία συμφωνούν ότι η Apple θα στραφεί στην τεχνολογία OLED για την οθόνη.

Στις πληροφορίες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα γνωστές δεν σημειώνεται το πόσα θα είναι τα μοντέλα iPhone που ετοιμάζει η Apple για το 2020, αλλά η επιλογή των οθονών OLED θεωρείται δεδομένη για όλα τα μοντέλα. Υπάρχουν και κάποιες πληροφορίες που θέλουν την Apple να πειραματίζεται με ένα εύκαμπτο μοντέλο, το οποίο και δεν αποκλείεται να βρει κάποια στιγμή το δρόμο της μαζικής παραγωγής.

Οι πληροφορίες αυτές είναι δυσοίωνες για την Japan Display, την εταιρεία η οποία είναι ο προμηθευτής οθονών LCD για τα κινητά τηλέφωνα της Apple και με αυτόν τον τρόπο εκτιμάται ότι θα χάσει ένα μεγάλο μέρος της κερδοφορίας της.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons