Από τις 28 Απριλίου διαθέσιμο το νέο Xiaomi Mi 6

by Nikos Kaimakamis • On 19-04-2017 • AT 12:30 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Xiaomi Mi 6 έρχεται με σαφώς πιο προσιτή τιμή, να προσφέρει τεχνολογία αιχμής που θα ζήλευε ακόμα και το Samsung Galaxy S8

Το Xiaomi Mi 6 κάνει την επίσημη εμφάνισή του με οθόνη διαγωνίο 5.15 ιντσών, σε ανάλυση 1920×1080 pixels, ενώ στο εσωτερικό του έχει τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, ο οποίος έχει οχτώ πυρήνες χρονισμένους στο 2.45 GHz με γραφικά Adreno 540 GPU. Η μνήμη RAM είναι 6 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος μπορεί να είναι είτε 64, είτε 128 GB. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 3350 mAh.

Στο πίσω μέρος υπάρχει διπλή κάμερα, με την κάθε μία να έχει αισθητήρα 12 Megapixel. Ένα από τα δυνατά στοιχεία της πίσω κάμερας είναι το γεγονός ότι προσφέρεται οπτικό zoom 2x, χωρίς καμία απώλεια ποιότητας, ενώ το ψηφιακό zoom φτάνει το 10x. Ειδική προσοχή έχει δοθεί και στην τεχνολογία Wi-Fi, η οποία προσφέρει καλύτερη απόδοση για ισχυρή συνδεσιμότητα. H μπροστινή κάμερα του Xiaomi Mi 6 θα έχει φακό 8 Megapixel. Το λειτουργικό σύστημα του Xiaomi Mi 6 είναι Android Nougat.

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του Xiaomi Mi 6 στην αγορά θα είναι το προσιτό κόστος, αφού η πιο απλή του έκδοση θα κοστίζει περίπου 350 ευρώ, τιμή σαφώς χαμηλότερη από το Samsung Galaxy S8 με το οποίο έχει παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα εάν θα φέρει το Xiaomi Mi 6 στην Ευρώπη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να δούμε την Info Quest να το φέρνει έγκαιρα στην Ελλάδα… Έστω και προπαραγγελίες…

Top

Show Buttons
Hide Buttons