Από φέτος διαθέσιμα τα Project Ara smartphones

by Nikos Kaimakamis • On 15-01-2015 • AT 4:13 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

google-project-ara

Φέτος θα ξεκινήσει η πιλοτική διάθεση των Project Ara smartphones, των αρθρωτών κινητών της Google, αρχής γενομένης από το Πουέρτο Ρίκο.

Το smartphone που θα μπορεί να δεχτεί διαφορετικά μέρη και διαφορετικά κομμάτια hardware τα οποία θα κουμπώνουν πάνω στην πλακέτα του και πιθανότατα θα ονομάζεται Spiral 2, θα ξεκινήσει να διατίθεται πιλοτικά στους καταναλωτές στο Πουέρτο Ρίκο πριν από το τέλος του 2015.

Σε ειδική εκδήλωση για τους developers του Project Ara, στο Mountain View, της Καλιφόρνια, ανακοινώθηκε ότι θα υπάρχουν περίπου 20 διαφορετικά αποσπώμενα μέρη, τα οποία θα μπορεί να προσαρμόσει κανείς στο κινητό του προκειμένου να αλλάζει τις διαμορφώσεις και τις λειτουργίες του τηλεφώνου.

Ο σκοπός της πρώτης πιλοτικής διάθεσης του Project Ara είναι να συγκεντρωθούν πολύτιμες πληροφορίες από την χρήση του κινητού από το κοινό. Παράλληλα, δίνεται η ευκαιρία στους developers να δοκιμάσουν τις διαφορετικές διαμορφώσεις και των επιμέρους λειτουργιών της συσκευής.

project ara

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύντομα στο Google Play, θα υπάρχει και η Google Project Ara Configurator app, η οποία θα επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να βλέπουν το Project Ara προτού να το αποκτήσουν, καθώς και να δουν τις διαφορετικές επιλογές που έχουν για τη διαμόρφωση της συσκευής τους σύμφωνα με τα διαθέσιμα modules και τις επιλογές που προσφέρουν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το επόμενο μου κινητό. !!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons