Από 5 έως 9 Ιουνίου θα διεξαχθεί το WWDC 2017 της Apple

by George Polyzos • On 17-02-2017 • AT 12:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Η Apple προχώρησε στην ανακοίνωση των ημερομηνιών διεξαγωγής του ετήσιου Worldwide Developers Conference, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί το διάστημα από 5 έως 9 Ιουνίου.

Παραδοσιακά, στο Worldwide Developers Conference συμμετέχουν developers που εργάζονται σε προγράμματα σχετικά με τις πλατφόρμες λογισμικού των iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV και Mac, των προϊόντων δηλαδή της Apple.

Το φετινό 28ο WWDC θα πραγματοποιηθεί στο McEnery Convention Center στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, για πρώτη φορά από το 2002, από όταν δηλαδή είχε μετακινηθεί σε άλλα συνεδριακά κέντρα.

Όπως ήδη αναφέρθηκε, το Worldwide Developers Conference αφορά τις πλατφόρμες λογισμικού της Apple και ως εκ τούτου στην περυσινή διοργάνωση υπήρξαν ανακοινώσεις σχετικά με τα iOS 10, WatchOS 3 και τις αλλαγές που θα έφερνε η μετάβαση στο OS X.

Το φετινό WWDC 2017 θα έχει την ιδιαιτερότητα ότι θα συμβαδίζει με την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής της νέας έδρας της Apple στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, αν και παραμένει άγνωστο αν όντως το νέο κτίριο με το προσωνύμιο «διαστημόπλοιο», λόγω του φουτουριστικού του σχεδιασμού, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Ιουνίου.

Η διάθεση των εισιτηρίων για το WWDC θα ξεκινήσει περί τα τέλη Μαρτίου, ενώ για όσους δεν μπορούν να έχουν φυσική παρουσία στο συνέδριο θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω streaming από το developer website της Apple ή μέσω της WWDC εφαρμογής για iPhone, iPad και Apple TV.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons