Απλούστερες συνδέσεις στο Internet με το Google WiFi

by Nikos Kaimakamis • On 06-10-2016 • AT 1:31 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

google-wifi-01

To Google WiFi είναι ένα μικρό στρογγυλό gadget που μπορεί να κάνει παιχνιδάκι τη διαδικασία σύνδεσης στο Internet. 

To Google WiFi είναι ένα ασύρματο modem/ router, το οποίο θα μπορεί να αποκτήσει κανείς στην τιμή των 129 δολαρίων στις ΗΠΑ και μπορεί να συνδέεται το ένα με το άλλο για να ενισχυθεί το σήμα, παίζοντας παράλληλα και τον ρόλο του repeater, στην περίπτωση των μεγάλων σπιτιών με αυξημένες απαιτήσεις. Μέσα από τη λειτουργία ενός έξυπνου συστήματος διαχείρισης, το Google WiFi φροντίζει ώστε ο χρήστης στη συσκευή του θα έχει πάντοτε πρόσβαση στο ισχυρότερο δυνατό σήμα.

google-wifi

Στο παρασκήνιο του Google WiFi δουλεύει διαρκώς το Network Assist, το οποίο και θα βελτιστοποιεί σε πραγματικό χρόνο τη σύνδεση, για να μην υπάρχουν παράπονα. Το ένα Google WiFi κοστίζει 129 δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ εάν θέλει κανείς να αποκτήσει τρία μαζί, αρκεί να καταβάλλει το ποσό των 299 δολαρίων. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν τον Νοέμβριο, ενώ οι πρώτες παραδόσεις προϊόντων αναμένονται τον Δεκέμβριο.

Το Google WiFi είναι η νεότερη πρόταση της εταιρείας στον χώρο των περιφερειακών, μετά από την πρώτη πρόταση που είχε παρουσιάσει το 2015, το OnHub, το οποίο είχε και πάλι προσεγμένο σχεδιασμό, στοιχείο που χαρακτηρίζει και το νεότερο μοντέλο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons