Απευθείας μεταφορά αρχείων στο cloud με το Box Capture

by Nikos Kaimakamis • On 12-02-2016 • AT 2:36 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

box capture

Στην αρχή το Box Capture ήταν μια εφαρμογή μεταφοράς φωτογραφιών στο cloud για iOS συσκευές, ενώ τώρα είναι διαθέσιμη και η δυνατότητα μεταφοράς εγγράφων. 

Με την εφαρμογή Box Capture και το scan mode που έχει πλέον διαθέσιμο, γίνεται αυτόματο σκανάρισμα ενός εγγράφου, το οποίο και μπορεί να μεταφερθεί απευθείας στον λογαριασμό του χρήστη στο cloud. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να επέμβουν στο σκαναρισμένο έγγραφο με σκοπό να δώσουν τα περιθώρια του εγγράφου, ενώ η αποθήκευση γίνεται σε μορφή PDF.

Τόσο τα έγγραφα, όσο και οι φωτογραφίες, τα βίντεο, οι ηχητικές εγγραφές αποθηκεύονται απευθείας στο Box, για να μη χάνεται τίποτα, ενώ ταυτόχρονα γίνεται με άνετο τρόπο ο διαμοιρασμός αρχείων. Τα αρχεία δεν αποθηκεύονται απευθείας στην εσωτερική μνήμη του iPhone, στοιχείο που βοηθά τον χρήστη να μη χάνει από λάθος τα πολύτιμα αρχεία του.

Το Box Capture αναμένεται να βρει ευρεία χρήση σε όσους θέλουν να σκανάρουν αποδείξεις με την κάμερα του iPhone για να τις βάλουν στα έξοδά τους, ή από γιατρούς που θέλουν να διατηρούν ασφαλές το ιατρικό τους αρχείο και παράλληλα να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό από οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούν.

Η ανανεωμένη έκδοση του Box Capture app είναι η 1.2.0 και αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε κινητά με λειτουργικό σύστημα iOS.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons