Απενεργοποίηση των Galaxy Note 7 στις 30 Σεπτεμβρίου

by Nikos Kaimakamis • On 12-09-2016 • AT 10:44 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Note-7-explosion

Η Samsung αναμένεται να απενεργοποιήσει όλα τα τα μοντέλα Galaxy Note 7 που έχει ανακαλέσει μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου. 

Σύμφωνα με το Phone Arena υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου 2.5 εκατομμύρια μοντέλα Galaxy Note 7 τα οποία έχουν ανακληθεί, λόγω του προβλήματος της μπαταρίας τους. Αυτά τα μοντέλα αναμένεται να απενεργοποιηθούν από τη Samsung από τα τέλη Σεπτεμβρίου και έπειτα. Η διαδικασία της αντικατάστασης των μοντέλων του Galaxy Note 7 που έχουν την ελαττωματική μπαταρία της Samsung SDI, εκτιμάται ότι θα πάρει αρκετό χρόνο.

Το Phone Arena αναφέρει ότι η διαδικασία διαφέρει από χώρα σε χώρα, καθώς στις ΗΠΑ οι κάτοχοι των ελαττωματικών Samsung Galaxy Note 7 μπορούν να το αντικαταστήσουν άμεσα με ένα Galaxy S7 η ένα S7 Edge, ενώ προσφέρεται και μία δωροεπιταγή 25 δολαρίων από την εταιρεία. Σε άλλες χώρες αντίθετα, θα πρέπει να αναμένει κανείς να έρθουν οι παρτίδες με τα βελτιωμένα phablets και μετά να παραλάβει το κινητό αντικατάστασης.

Η εταιρεία σε εκείνη την περίπτωση συνιστά να μην χρησιμοποιεί κανείς το Galaxy Note 7 που έχει αγοράσει, βάζοντας… βαθιά το χέρι στην τσέπη. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 η Samsung σκοπεύει να απενεργοποιήσει όλες τις μονάδες του Galaxy Note 7 που έχουν την ελαττωματική μπαταρία, οπότε υπάρχει ένα deadline από την πλευρά της κορεάτικης εταιρείας.

[ΑΝΑΝΕΩΣΗ 15:10] 

Η Samsung, με δήλωσή της στην ιστοσελίδα Android Central διαψεύδει ότι πρόκειται να προχωρήσει σε απενεργοποίηση των συσκευών Note 7 στις 30 Σεπτεμβρίου, όπως υπήρξε έντονη φημολογία από το πρωί. Επιπλέον, η εταιρεία ξεκαθάρισε ότι οποιαδήποτε εξέλιξη για το θέμα της ανάκλησης των επίμαχων μοντέλων θα ανακοινωθεί από την εταιρική ιστοσελίδα, “ακόμη και αν πρόκειται για απενεργοποίηση των συσκευών, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο στο μέλλον”, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Το σκεπτικό πίσω από την φημολογούμενη απενεργοποίηση των συσκευών Note 7 είναι ότι δεν θα υπάρξουν περισσότερα περιστατικά με εκρήξεις των προβληματικών μπαταριών.

 

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons