Δυνατότητα απεγκατάστασης προεγκατεστημένων εφαρμογών του iOS

by Nikos Kaimakamis • On 16-09-2015 • AT 12:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone-6

Θετική φαίνεται να είναι η Apple στο ενδεχόμενο να επιτρέπει στους κατόχους συσκευών με λειτουργικό iOS να αφαιρούν τις προεγκατεστημένες εφαρμογές. 

Αυτό έχει προκύψει από τα όσα δήλωσε ο Tim Cook, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, σε συνέντευξή του στο Buzzfeed News. Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές προεγκατεστημένες στο iPhone, τις οποίες δεν είναι δεδομένο ότι θα χρησιμοποιήσουν οι χρήστες του. Τώρα, θα μπορούν να διαγράψουν τις εφαρμογές εκείνες που δεν χρησιμοποιούν, ελευθερώνοντας έτσι την μνήμη του τηλεφώνου.

Μερικές από τις εν λόγω εφαρμογές είναι τα Apple Watch app, News, Compass, Find My Friends, Tips, Stocks, Podcasts. Η δυνατότητα αυτή δεν θα ισχύει για εφαρμογές όπως είναι τα Safari, Messages και Mail. Για την Apple, η αφαίρεση μίας προεγκατεστημένης εφαρμογής δεν είναι κάτι απλό, καθώς πολλές από αυτές τις εφαρμογές συνδέονται με άλλες λειτουργίες του τηλεφώνου και ενδέχεται να προκαλέσουν πρόβλημα.

Το iOS 9 είναι έτοιμο για την παρουσίασή του, με την Apple να φροντίζει να μειώσει όσο γίνεται τον όγκο του update, ενώ ταυτόχρονα θέλει να προσφέρει όλες τις δυνατές επιλογές στον χρήστη, προκειμένου να μπορεί κανείς να απελευθερώσει χώρο στο τηλέφωνό του με την απεγκατάσταση κάποιων από τις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές του συστήματος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons