Ασφαλιστικό

by Stefanos Kofopoulos • On 29-06-2005 • AT 12:01 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Διαβάζουμε εδώ, εκεί και παραπέρα σχετικά με το ασφαλιστικό, τα νέα μέτρα και τις επικείμενες αλλαγές. Διαμαρτυρίες εργαζομένων, υποσχέσεις για διαφάνεια και καλύτερο οικονομικό μέλλον από την κυβέρνηση και διάλογος… πολύ διάλογος… πάρα πολύ διάλογος… ουσιώδης διάλογος… διάλογος σε βάθος… διάλογος με όλους…!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για διάλογο, δεν είναι η πρώτη κυβέρνηση που το προσπαθεί, δεν είναι η πρώτη κυβέρνηση που αγωνίζεται για το καλύτερο και το δίκαιο στα οικονομικά και τις συντάξεις, δεν είναι η πρώτη κυβέρνηση που αντιμετωπίζει την αντίσταση και το σθένος των συνδικαλιστών, δεν είναι η πρώτη κυβέρνηση που προσπαθεί και προσπαθεί και προσπαθεί…

Αναρωτιόμαστε για την μεγάλη προσπάθεια των κυβερνήσεων δεκαετίες τώρα, για την αντιπολίτευση στο ίδιο διάστημα, για τον συνδικαλισμό επίσης. Αναρωτιόμαστε για το ζωνάρι που όλο σφίγγει, για το έλλειμα που συνεχώς μεγαλώνει, για την ανάγκη για μια καλύτερη Ελλάδα, για την προσπάθεια όλων για μια καλύτερη Ελλάδα, για την αποτυχία όλων για μια καλύτερη Ελλάδα.

Φαίνεται πως χρειαζόμαστε την Μαντάμ Ορτάνς της οικονομίας, της διαχείρισης, της διαφάνειας και του δικαίου… χρειαζόμαστε πολίτες με παιδεία και κατανόηση… πολιτικούς με αξιοπρέπεια και βούληση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons