Πουλάει η AOL ή έχουν πρόβλημα τα blogs;

by Stefanos Kofopoulos • On 29-07-2008 • AT 1:55 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

aol logo crying man

Κάτι συμβαίνει στην AOL και ειδικότερα στο κομμάτι των blogs αλλά ακόμα το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο. Οι φήμες μιλάνε για πώληση στο Yahoo! ή αντιμετώπιση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο. Οι μειώσεις στο budget πολλών blogs της AOL (εκτός του Tech Network) έχουν προβληματίσει πολλούς αλλά αν κρίνω από τα σχόλια στο συγκεκριμένο post, αυτό συμβαίνει γενικότερα στα blog δίκτυα της Αμερικής. Μπορεί το engadget να βλέπει αύξηση στην κίνηση και τα κέρδη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η AOL θα διατηρήσει το status quo σε όλα τα blogs. Λέγεται ότι έχει ζητηθεί να μειωθεί ο αριθμός των posts και να γίνεται blogging χωρίς πληρωμή μέχρι να περάσει το καλοκαίρι και να αυξηθεί ξανά η κίνηση λόγω σεζόν.

Αν κρίνω από την αποχώρηση του Ryan Block και την πρόθεση του να ξεκινήσει κάτι νέο σχετικά ανταγωνιστικό με το engadget, τα πράγματα μάλλον δεν είναι σταθερά στην AOL γενικά και στο κομμάτι των blogs γενικότερα. Ο Block και ο Rojas είναι αρκετά έξυπνοι για να αντιληφθούν ή αρκετά κοντά ώστε να γνωρίζουν τι πρόκειται να αλλάξεί. Μην ξεχνάμε ότι και οι 2 αποχώρησαν σε εξαιρετικά καλές στιγμές για την καριέρα τους.

Αν η AOL μαγειρεύει και διορθώνει τα οικονομικά στοιχεία για να παρουσιάσει καλά τρίμηνα στο μέλλον μένει να το δούμε μετά την 1η Αυγούστου, ημέρα μεγάλων αλλαγών στο Yahoo! που αυτή την στιγμή φαίνεται να φλερτάρει με την ιδέα εξαγοράς μέρους της AOL. Το Yahoo! Buzz μπορεί να δώσει μεγάλη κίνηση στα blogs άρα και δολλάρια διαφήμισης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons