Οι μπελάδες του Twitter δεν έχουν τέλος

by Stefanos Kofopoulos • On 21-05-2008 • AT 11:13 am • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

twitter downtime

Όσοι χρησιμοποιείτε το twitter θα έχετε διαπιστώσει ότι αν κάτι λείπει από την υπηρεσία αυτό είναι η σταθερότητα. Δυστυχώς για ακόμα μια φορά, όλο το σύμπαν του microblogging είχε εξαφανιστεί από τον χάρτη του internet. Ο Arrington έγραψε ξανά για αυτό και πολύ γρήγορα πήρε απάντηση από το επίσημο blog του twitter, που έλεγε ότι μάλλον για όλα αυτά φταίει μια κατεστραμμένη βάση δεδομένων που χάθηκε κατά την διάρκεια ενός συνηθισμένου update process.

Έτσι μάλλον εξηγείται η εξαφάνιση και η επιστροφή της επιλογής / link Older που μεταφέρει σε παλιότερα tweets. Με την βάση να περιμένει το backup, σίγουρα τίποτα δεν δουλεύει σωστά.

[via, photo via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώηρσε και ο Scoble για να εγκατασταθεί μόνιμα στο friendfeed.

  2. dkalo, δεν είναι τόσο απλό το θέμα.. θα έχουμε εξελίξεις σύντομα. Ο Scoble έχει πει ότι από το friendfeed διαβάζει καλύτερα τα νέα του και τον βολεύει περισσότερο ο τρόπος που παρουσιάζονται..

  3. Ναι, ισχύει αυτό που λες, αλλά το τελευταίο twit του scoble με οδήγησε στο παραπάνω συμπέρασμα.. (OK, I’m turning off Twitter. There’s a group of us having a “TwitOut” and using FriendFeed instead. See ya there!)

Top

Show Buttons
Hide Buttons