Αντίο Google+ Photos, καλωσόρισες Google Photos

by Nikos Kaimakamis • On 21-07-2015 • AT 2:21 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

google photos devices

To Google+ Photos θα ρίξει αυλαία από την 1η Αυγούστου και έπειτα, καθώς το Google Photos θα το αντικαταστήσει πλήρως σε όλες τις εκδοχές του. 

Αρχικά θα παύσει η υπηρεσία Google+ Photos για τις συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android, ενώ αργότερα θα σταματήσει να υποστηρίζεται η web εκδοχή της και στο τέλος η iOS έκδοση. Ήδη, σύμφωνα με το Verge, υπάρχει η προτροπή μέσα στην εφαρμογή του Google Plus Photos στους χρήστες να κατεβάσουν το νέο Google Photos app, με τον κολοσσό του Internet να διασφαλίζει τους χρήστες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει στο cloud.

Σταδιακά, η Google θα τονίζει στους χρήστες του Google+ Photos ότι η υπηρεσία θα σταματήσει και θα τους σημειώνει ολοένα και πιο επιτακτικά όσο θα πλησιάζει η 1η Αυγούστου, να εγγραφούν στη νέα υπηρεσία του Google Photos. Η νέα υπηρεσία θυμίζει σε αρκετά σημεία την παλαιότερη έκδοση, με τη διαφορά ότι προσφέρει περισσότερα backup και επιπρόσθετες δυνατότητες επεξεργασίας των φωτογραφιών και των βίντεο, ενώ ανανεωμένος είναι ο Assistant που προσφέρει βοήθεια στην δημιουργία επεξεργασμένων φωτογραφιών και βίντεο.

Σύμφωνα με την Google, οι χρήστες της νέας υπηρεσίας θα μπορούν να κάνουν εξαγωγή των φωτογραφιών και των βίντεο που έχουν αποθηκευμένα στο cloud με την χρήση της υπηρεσίας Google Takeout.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons