Αντικατάσταση του Galaxy Note 7 με Galaxy S7 στις ΗΠΑ

by Nikos Kaimakamis • On 05-09-2016 • AT 2:07 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-galaxy-note7-bleu-011

Μετά την εμφάνιση περιστατικών έκρηξης μοντέλων Galaxy Note 7, η Samsung ξεκινά το πρόγραμμα ανάκλησης και ανταλλαγής τους. 

Στις ΗΠΑ οι κάτοχοι συσκευών Galaxy Note 7 μπορούν να αντικαταστήσουν το Galaxy Note 7 με ένα καινούριο μοντέλο χωρίς επιβάρυνση, ενώ έχουν και τη δυνατότητα να ανταλλάξουν το Galaxy Note 7 με ένα Samsung Galaxy S7 ή Galaxy S7 Edge. Παράλληλα, θα λάβουν και μία δωροεπιταγή 25 δολαρίων για να την εξαργυρώσουν στον πάροχο ή σε κάποιο κατάστημα.

H Samsung ανακοίνωσε ότι μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες της κυκλοφορίας του Galaxy Note 7, έχουν πωληθεί ήδη 2.5 εκατομμύρια μονάδες, με τις 35 από αυτές να έχουν εκραγεί κατά τη διάρκεια της φόρτισης, λόγος που οδήγησε και στην λήψη των εν λόγω μέτρων από την πλευρά της κορεάτικης εταιρείας. Η Samsung τονίζει από την πλευρά της ότι τα περιστατικά αυτά είναι μεμονωμένα και δεν πρέπει να ανησυχούν τους καταναλωτές.

Σε κάθε περίπτωση, τα μέτρα τα οποία λαμβάνει η εταιρεία είναι προληπτικά και γίνονται κυρίως για να μην υπάρχει φόβος στο κοινό. Το πρόβλημα φαίνεται πως αφορά στην κατασκευή της μπαταρίας, η οποία εκτιμάται ότι υπερθερμαίνεται σε ορισμένες περιπτώσεις και ενδέχεται να οδηγήσει σε έκρηξη. Το σίγουρο είναι ότι το γεγονός αυτό αποτελεί ένα πλήγμα στην εικόνα του νέου μοντέλου, το οποίο είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού με την υψηλή του τεχνολογία.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons