Άνθρακες ο… θησαυρός για το Nokia P1

by Nikos Kaimakamis • On 07-07-2016 • AT 2:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Nokia-N9

Εικόνες που έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο έδειχναν το υποτιθέμενο Nokia P1, αλλά τελικά αποδείχθηκαν ψευδείς. 

Το Nokia P1 εμφανίστηκε σε ένα press render, το οποίο το έδειχνε σε δύο διαφορετικές χρωματικές επιλογές, ενώ εμφανίστηκε μαζί και η πληροφορία που ήθελε τη Nokia να παρουσιάζει ένα νέο Android smartphone στο άμεσο μέλλον. Τελικά, αποδείχθηκε ότι το εικονιζόμενο μοντέλο δεν ήταν άλλο από το Sharp Aquos P1, παρόλο που το Phone Arena ισχυρίστηκε ότι το Nokia P1 είναι ένα αδελφό μοντέλο με εκείνο της Sharp.

Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει να τονιστεί είναι το γεγονός ότι η Foxconn έχει προβεί στην εξαγορά της Sharp, ενώ φέρεται να συνεργάζεται και με τη Nokia στο κομμάτι της κατασκευής μελλοντικών μοντέλων κινητής τηλεφωνίας. Δεν έχει γίνει ακόμα σαφές το ποια θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός μελλοντικού κινητού τηλεφώνου που θα παρουσιάσει η Nokia, ενώ το μόνο πράγμα που θεωρείται σίγουρο είναι ότι θα έχει το Android στη θέση του λειτουργικού συστήματος.

nokia p1 render

Οι πληροφορίες θέλουν τη Nokia να αποκαλύπτει το νέο της κινητό τηλέφωνο μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2016, με την κυκλοφορία του στην αγορά να τοποθετείται στο τέταρτο τρίμηνο. Όλα βρίσκονται μέχρι στιγμής στη σφαίρα της φημολογίας, επομένως τίποτα δεν είναι ασφαλές.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons