Ανθεκτικό tablet της Samsung για επαγγελματίες

by George Polyzos • On 09-09-2014 • AT 10:48 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Galaxy Tab Active_2

Η Samsung Electronics παρουσίασε το Galaxy Tab Active, ένα ανθεκτικό tablet, το πρώτο της εταιρείας ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση, με ειδικές λειτουργίες και αυξημένη ασφάλεια.

Το Galaxy Tab Active διακρίνεται για τον ανθεκτικό σχεδιασμό που αποζητούν οι επαγγελματίες για να ανταποκριθούν στο απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον. Για τις ανάγκες σχεδιασμού της συσκευής και για να αποσαφηνιστεί τι αποζητούν οι επαγγελματίες, η Samsung διοργάνωσε μία σειρά από workshops με εταιρείες που ανήκουν στο Fortune 500.

Οι εταιρείες που συμμετείχαν στα συγκεκριμένα workshops, προερχόμενες από διάφορους κλάδους, παρείχαν σημαντικά σχόλια και πληροφορίες που αξιοποιήθηκαν στην ανάπτυξη του Galaxy Tab Active. Παράλληλα, στο σχεδιασμό της συσκευής χρησιμοποιήθηκαν και πληροφορίες της ίδιας της Samsungγια τη συγκεκριμένη αγορά.

Η ανθεκτική ταμπλέτα της Samsungδιαθέτει προστατευτικό κάλυμμα και μπορεί να αντέξει  πτώση 1,2 μέτρων, ενώ είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη με πιστοποίηση IP67. Διαθέτει ακόμη κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 3,1 Megapixel με Auto Focus και ικανότητα σάρωσης barcodes, ενώ με την ενσωματωμένη τεχνολογία NFC ο χρήστης γλιτώνει χρόνο που θα απαιτούσαν περαιτέρω διαδικασίες.

Galaxy Tab Active_5

Η συσκευή συνοδεύεται από το «C Pen», το οποίο είναι τοποθετημένο στην κορυφή του προστατευτικού καλύμματος του Galaxy Tab Active για να προσφέρει εναλλακτική επιλογή σε επαγγελματίες που χρησιμοποιούν γάντια. Επιπλέον, για τους επαγγελματίες που βρίσκονται διαρκώς εκτός γραφείου, το Galaxy Tab Active έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, που φθάνει τις 8-10 ώρες (χωρητικότητα 4.450 mAh).

Παρόλα αυτά, η αφαιρούμενη μπαταρία δίνει τη δυνατότητα αλλαγής με φορτισμένη μπαταρία, όταν αυτό χρειάζεται, για εργασία χωρίς διακοπές. Επιπλέον, η ενσωματωμένη φόρτιση POGO Pin εμποδίζει τυχόν ζημιές από τη σύνδεση micro-USB, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα για φόρτιση πολλών συσκευών μαζί με την επιστροφή στο γραφείο.

Το Galaxy Tab Active υποστηρίζεται από το Samsung KNOX για επιπλέον προστασία. Με την ασφάλεια να είναι απαραίτητη για την επαγγελματική χρήση, τα δεδομένα και οι εφαρμογές διατηρούνται σε ασφαλές μέρος, χωρίς να υπάρχει ανάγκη για επιπλέον πλατφόρμες και κόστος.

Η Samsung προσφέρει, επίσης, Υπηρεσίες Mobile Care, παρέχοντας μεγαλύτερη περίοδο εγγύησης μέχρι και τρία χρόνια, καλύπτοντας τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν από ατύχημα. Κατανοώντας, επίσης, την αξία των άμεσων λύσεων στις επιχειρήσεις, η απομακρυσμένη υπηρεσία Smart Tutor προσφέρει στο Galaxy Tab Active έναν ασφαλή, εύκολο και γρήγορο τρόπο για πρόσβαση σε τεχνική υποστήριξη οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Η επαγγελματική ταμπλέτα της Samsungχ ρησιμοποιεί τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,2GHz, λειτουργικό σύστημα Android KitKat 4.4, οθόνη 8 ιντσών, εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 1,2 Megapixel, ενσωματωμένο δέκτη GPS και GLONASS και μνήμη RAM μεγέθους 1,5GB.

Το Samsung Galaxy Tab Active προσφέρει διάφορες επιλογές συνδεσιμότητας: Wi-Fi ή Wi-Fi και LTE, με αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 16GB και πρόσθετη κάρτα μνήμης  MicroSD (μέχρι 64GB). Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε χρώμα Titanium Green και κυκλοφορεί με προστατευτικό κάλυμμα και C-Pen.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons