Τα πήρα με το σημερινό “Ε”

by admin • On 22-01-2006 • AT 8:16 pm • 15 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

new intel macs

Μου την δίνει όταν διαβάζω ασυναρτησίες και υπεραπλουστεύσεις.. για άλη μια φορά ο κύριος Γιαννακίδης στην επιτυχημένη στήλη “Πλανήτης Έψιλον” του Ε (Εψιλον 771 22.01.06) της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας γενικεύει με ένα περίεργο τρόπο και κάνει ένα σημαντικό λάθος:

Πάει και ο Mac…

Κυκλοφόρησαν οι υπολογιστές της Macintosh με επεξεργαστή Intel. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι Mac θα “τρέχουν” Windows και αν έχει 1.000 ευρώ μπορείς να μετατρέψεις τον παλαιό υπολογιστή σου σε βάση για ανθοδοχείο. Ουσιαστικά, σημαίνει ότι από την στιγμή που η Microsoft μπήκε για τα καλά στα Mac, ο Gates δεν είναι ο Αντίχριστος, όπως τον κατηγορούν. Είναι μάλλον ο Θεός…

Οι νέοι υπολογιστές που κυκλοφόρησαν είναι της Apple και όχι της Macintosh! Μπορείτε να δείτε την πλήρη σειρά υπολογιστών της εταιρείας εδώ >>

Όσο για την δυνατότητα εγκατάστασης και χρήσης Windows σε Mac hardware, είναι ένα θέμα που μένει ανοιχτό, αποτελεί μόνο την κορυφή του παγόβουνου και σίγουρα αν ο Bill Gates γίνει θεός με αυτόν τον τρόπο, θα έχει παρέα τον Linus Torvalds, τον Richard Stallman, τον Theo de Raadt και άλλους πολλούς.

Λίγο προσοχή θα έκανε καλό σε όλους!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

15 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αδαείς… τι περιμένεις…

 2. Μου την δίνει όταν το κοινό του περιοδικού είναι τόσο μεγάλο αλλά τα άρθρα όχι ποιοτικά.. Απορώ με την Ελευθεροτυπία που ενώ είναι τόσο ανοιχτή σε νέες ιδεές και επικοινωνία συνεχίζει να κάνει τα ίδια λάθη.

  Θυμάμαι την εποχή που η λέξη mp3 ήταν τόσο hot όσο το 17Ν πριν ένα χρόνο περίπου. Τότε έγραφαν πάλι ανακρίβειες (μπαίνει στο mp3.com και κατεβάζει το mp3.com κλπ κλπ) στην Κυριακάτικη (όχι το Ε) και ήταν τόσο πρόθυμοι να ακούσουν την πραγματικότητα αλλά… το κακό συνεχίζεται :-(

 3. Εχετε δίκαιο, υπήρξε σύγχυση. Και ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό. Θα το αναφέρω στην επόμενη έκδοση. Νομίζω ότι το σχόλιο του Titana είναι, κατά βάση, άδικο, αλλά δεν είμαι αρμόδιος για να απαντήσω.

 4. Πού βρίσκεται η αδικία; Απλά, αναφέρω τις εμπειρίες μου :-) και ειλικρινά θεωρώ την στήλη “Πλανήτης Έψιλον” επιτυχημένη με μικροπροβλήματα βέβαια όπως αυτό..

 5. Ποιος ασχολείται με τη στήλη Πλανήτης Εψιλον; :-) Αναφερόμουν στο γενικότερο σου σχόλιο περί Ελευθεροτυπίας…

 6. Για την Ελευθεροτυπία αυτά δείχνει η εμπειρία μου.. δυστυχώς και ευτυχώς!

 7. Ημιμάθεια χείριστον της αμαθείας!

  (Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;)

 8. ntrim το σημαντικό είναι ότι το λάθος αναγνωρίστηκε και θα γίνει αναφορά στην επόμενη έκδοση…

 9. Υπήρχε περίπτωση να μην αναγνωριστεί;
  Πάντως οι “ζημιές” έτσι γίνονται, η πρώτη εντύπωση είναι που μένει…

 10. ntrim: συμφωνώ, για αυτό πρέπει πέρα από την υπόδειξη τους λάθους να γίνεται ίσως και μια πρόταση για βελτίωση

  netgalileo: ευχαριστώ για τα καλά νέα :-)

 11. Διάβασα το Ε και αυτό που έχω να πω είναι συγχαρητήρια στον κ. Γιαννακίδη. Έχει το θάρρος και παραδέχεται τα λάθη του!

 12. Δεν ξέρω ποιός είναι ο κ. Γιαννακίδης.
  Έκανα ένα google search και βρέθηκα εδώ, μετά από όσα διάβασα στο Blog του Πιτσιρίκου.
  Καλά δεν ντρέπεσαι κ. Γιαννακίδη να αρθρογραφείς χωρίς να έχεις ιδέα τι λες;
  Όχι οτι είσαι ο μοναδικός δηλαδή.
  Γιατί δεν σταματάτε να μοιράζεται εφημερίδες μαζί με τα DVD;
  Απαλλάξτε μας από τον κόπο να τις πετάμε.
  ΣΚουπίδια είστε. Τίποτα άλλο.

 13. Δημήτρης Κ, νομίζω ότι υπερβάλλεις. Ο κ. Γιαννακίδης έκανε λάθος αλλά αμέσως το διόρθωσε με σχετική αναφορά. Τώρα για τα DVD και τα ρέστα δεν έχει καμία σχέση ο δημοσιογράφος αλλά ο εκδότης.

 14. O κ. Γιαννακίδης δεν κάνει μόνο λάθη αλλά και κακοήθειες, βλέπε τί έγραψε για Νίκο Δήμου στον Πιτσιρίκο. Δεν μπαίνει καν στον κόπο να διασταυρώσει, κάτι αυτονόητο για δημοσιογράφο. Εκθέτει και την Ελευθεροτυπία.

 15. θείε εγώ είμαι μαζί σου.. Μην μασάς!

Top

Show Buttons
Hide Buttons