Άνοιγμα αρχείων απευθείας από το Dropbox

by Nikos Kaimakamis • On 06-02-2015 • AT 1:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

dropbox open button

Ένα νέο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό παρουσίασε το Dropbox, το κουμπί Open, το οποίο ανοίγει το αρχείο που σας ενδιαφέρει απευθείας από την υπηρεσία cloud αποθήκευσης. Μέχρι σήμερα, όταν ένας χρήστης έκανε διπλό κλικ σε κάποιο αρχείο που έβλεπε στην web εκδοχή του Dropbox, έβλεπε μία προεπισκόπηση, μέσα από την οποία μπορούσε να γίνει η διαχείριση ενός αρχείου, ο διαμοιρασμός του και η τοπική αποθήκευση.

Από την desktop έκδοση του Dropbox, ένα διπλό κλικ σε ένα αρχείο το άνοιγε αυτόματα με την κατάλληλη εφαρμογή αφού το αρχείο αυτό είναι και τοπικά αποθηκευμένο. Τώρα, η κατάσταση αυτή φαίνεται να αλλάζει ριζικά.

Με το νέο κουμπί Open του Dropbox, που θα γίνει διαθέσιμο σταδιακά μέσα από ένα update σε όλους τους χρήστες της υπηρεσίας, όλοι θα μπορούν να κάνουν κλικ σε ένα αρχείο στην web εκδοχή του Dropbox και αυτό θα ανοίγει αυτόματα στην κατάλληλη εφαρμογή. Μπορεί να είναι μικρή η αναβάθμιση αυτή, αλλά η προσθήκη του Open button αυξάνει κατά πολύ την λειτουργικότητα της εφαρμογής.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι το 50% των χρηστών της web εκδοχής του Dropbox ασχολούνται και με την desktop εκδοχή, επομένως είναι εύλογο να θέλει η υπηρεσία cloud αποθήκευσης αρχείων να γεφυρώσει τους δυο αυτούς κόσμους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons