Ανακοίνωση της σειράς 2018 QLED TV από την Samsung Electronics Hellas

by George Polyzos • On 30-03-2018 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Η Samsung Electronics Hellas προχώρησε στην ανακοίνωσης των νέων της QLED τηλεοράσεων οι οποίες προσφέρουν μοναδική εμπειρία θέασης με ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας, έξυπνες λειτουργίες και όμορφο σχεδιασμό.

Οι νέες τηλεοράσεις διαθέτουν πλήθος νέων χαρακτηριστικών, που επικεντρώνονται στην ποιότητα της εικόνας, τη συνδεσιμότητα και την αισθητική του χώρου, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο η τηλεόραση εντάσσεται στο σπίτι.

Σχεδιαστικά πανέμορφες, οι νέες τηλεοράσεις ταιριάζουν τέλεια σε οποιοδήποτε χώρο, χάρη στο καλώδιο One Invisible Connection και τη λειτουργία Αmbient mode. Πιο συγκεκριμένα, με το One Invisible Connection, δεδομένα και ρεύμα συγχωνεύονται σε ένα σχεδόν αόρατο καλώδιο, αφήνοντας τον χώρο κάτω από την τηλεόραση ελεύθερο από καλώδια άλλων συνδεδεμένων συσκευών, όπως blu-ray και παιχνιδομηχανές.

Όλες οι συσκευές συνδέονται στο One Connect Box, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί από 5 έως και 15 μέτρα μακριά από την τηλεόραση και ελέγχονται από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης. Επιπλέον, η λειτουργία Ambient mode μπορεί να μιμείται το μοτίβο του τοίχου στον οποίο εφάπτεται η τηλεόραση. Αυτό δημιουργεί ένα οπτικό εφέ, που κάνει την τηλεόραση να μην ξεχωρίζει από τον τοίχο. Η λειτουργία αυτή μπορεί επίσης να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες καθ’ όλη την ημέρα – ακόμη και όταν δεν παρακολουθεί κάποιος συγκεκριμένο περιεχόμενο στην τηλεόραση – όπως τίτλους ειδήσεων ή ενημερώσεις για την κυκλοφορία και τον καιρό ή μπορεί να προβάλλει αγαπημένες φωτογραφίες.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων συνοδεύεται από 10ετή εγγύηση “Burn-In Free”, που ενεργοποιείται αυτόματα κατά την αγορά του προϊόντος. Υπενθυμίζεται ότι οι Samsung QLED TVs διαθέτουν τεχνολογία Quantum Dot βάσει της οποίας γίνεται χρήση ανόργανων υλικών, με αποτέλεσμα να μπορούν να διατηρούν αναλλοίωτη τη φωτεινότητα και τη ζωντάνια της εικόνας κατά την πάροδο του χρόνου.

«Η νέα σειρά τηλεοράσεων QLED TV του 2018 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει περισσότερη ελευθερία ως προς τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να τοποθετήσει και να απολαύσει την τηλεόρασή του μέσα στο σπίτι» ανέφερε ο Γιώργος Τσαούσης, Διευθυντής του τμήματος Consumer Electronics της Samsung σε Ελλάδα και Κύπρο και συνέχισε «Όλη η φιλοσοφία του σχεδιασμού των νέων τηλεοράσεων της Samsung συγκεντρώνεται φέτος στη φράση «See nothing else». Αφαιρούμε τους περισπασμούς για να αφήνουμε τους καταναλωτές να απολαμβάνουν εκπληκτική εικόνα σε ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον».

Η διάθεση των Samsung QLED τηλεοράσεων του 2018 θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons