Το Angry Birds έχει θυμώσει, νέα έκδοση για τα φθηνά Android κινητά

by Stefanos Kofopoulos • On 19-11-2010 • AT 6:09 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Το Angry Birds έχει θυμώσει και ετοιμάζει νέα έκδοση για τα φθηνά Android κινητά

Η αλήθεια της επιτυχίας και του fragmentation του Android μόλις χτύπησε την πόρτα του Angry Birds. Η Rovio ανακοίνωσε ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες θα αναγκαστεί να δημιουργήσει μια lite έκδοση του Angry Birds ώστε να αντιμετωπίσει τα σημαντικά προβλήματα απόδοσης του παιχνιδιού σε χαμηλών επιδόσεων Android κινητά. Αν έχετε ένα από τα smartphones της λίστας που ακολουθεί, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι υπομονή μέχρι η Rovio να υποστηρίξει επίσημα το τηλέφωνο σας. Μπορείτε βέβαια να ανακαλύψετε καινούρια Android games.

Droid Eris
HTC Dream
HTC Hero/T-Mobile G2 Touch
HTC Magic/Sapphire/Mytouch 3G
HTC Tattoo
HTC Wildfire
Huawei Ideos/U8150
LG Ally/Aloha/VS740
LG GW620/Eve
Motorola Backflip/MB300
Motorola Cliq/Dext
Samsung Acclaim
Samsung Moment/M900
Samsung Spica/i5700
Samsung Transform
Sony Ericsson Xperia X10 mini
T-Mobile G1

Το περιστατικό με το Angry Birds έρχεται να προστεθεί στην συνολική κουβέντα που γίνεται σχετικά με τον κατακερματισμό της αγοράς και των εκδόσεων του λειτουργικού. Από το Android 1.6 μέχρι το Android 2.2 οι διαφορές είναι σημαντικές όχι μόνο στο ίδιο το λειτουργικό αλλά και στα μοντέλα τηλεφώνων με εξαιρετικές ή πολύ χαμηλές επιδόσεις σε hardware που εμποδίσουν την ανάπτυξη του Angry Birds με την λογική one size fits all. Αυτό άλλωστε είναι και ένα από τα επιχειρήματα της Apple που τοποθετεί το iOS πιο πάνω από το Android γιατί οι developers έχουν να κατασκευάσουν μία και μόνο φορά την έκδοση του app που τρέχει σε iPhone και iPod touch, ίσως και σε iPad.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς το παρόν ναι, το iOS υπερτερεί σε αυτό αλλά αν το Android πουλάει σημαντικά περισσότερο και αξίζει να έχεις 2-3 διαφορετικές εκδόσεις τότε τα πράγματα θα αλλάξουν.

  2. Το iOS το φοράνε 4 διαφορετικά μοντέλα. Το Android, 400. Δε φταίει το Android μόνο, αλλά και οι εταιρίες που το έχουν βρει σαν ένα “φθηνό” (read: δωρεάν) υποκατάστατο. Βγαίνει η ΧΥΖ εταιρία, παρουσιάζει ένα Android κινητό και μετά μην τον είδατε.

    • Αυτό κάνει καλό προς το παρόν γιατί δίνει φθηνή πρόσβαση σε smartphones σε ανθρώπους που δεν θα ξόδευαν διαφορετικά. Μέχρι ένα σημείο βέβαια γιατί μετά γυρίζει και τρώει το Android

  3. To Android ειναι μια φουσκα που φουσκωνει φουσκωνει και στο τελος θα σκασει. Καθε κατασκευαστης κατεβαζει ενα hardware specification απο το μυαλο του και του φοραει το λειτουργικο. Η ιστορια επαναλαμβανεται.

Top

Show Buttons
Hide Buttons