Το Android στην κορυφή των smartphones στην Αμερική, iPhone και Windows Phone ακολουθούν

by Stefanos Kofopoulos • On 29-07-2013 • AT 11:46 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το Android στην κορυφή των πωλήσεων σε Αμερική, iPhone και Windows Phone ακολουθούν

Τα στατιστικά της εταιρείας Kantar για το δεύτερο τρίμηνο του 2013 είναι πλέον διαθέσιμα και τοποθετούν το Android στην κορυφή των πωλήσεων smartphones στην Αμερική. Apple και Windows Phone ακολουθούν στην δεύτερη και τρίτη θέση.

Το Android κυριαρχει στο 50% και πλεον της αγορας smartphones στην Αμερικη

Σύμφωνα με την Kantar το Q2 2013 το Android κέρδισε ξανά την πρώτη θέση και έφτασε στο 51.5% των πωλήσεων στην Αμερική μειωμένο ελαφρά σε σύγκριση με την ίδια περίοδο ένα χρόνο πριν όπου κατείχε το 52.6% των πωλήσεων. Στην δεύτερη θέση η Apple και το iPhone με 42.5% της αγοράς, πάνω από το 39.2% σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν την ίδια περίοδο. Στην τρίτη θέση τα Windows Phone και η Microsofto παρέα με την Nokia και τα Lumia με ποσοστό 4%, αυξημένο από το 2.9% ένα χρόνο πριν. Τέταρτη στην κατάταξη η RIM με ποσοστό 1.1% της αγοράς, μειωμένο από το 4% πριν από ένα χρόνο.

Η μάχη για την τρίτη θέση φαίνεται ότι έχει κριθεί και πλέον οι τρεις πλατφόρμες που κυριαρχούν στην Αμερικανική αγορά είναι Android, iOS και Windows Phone. Μένει να δούμε την εξέλιξη για τις δύο πρώτες θέσεις μέχρι το τέλος του 2013 με τα νέα iPhone 5S και iPhone 5C να ανακοινώνονται τον Σεπτέμβριο αλλά και πως θα αντιδράσει η αγορά στα νέα Windows Phone 8 smartphones όπως το Nokia Lumia 1020.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons