Το νέο Google Wallet app ξεχνάει το NFC, παίζει σε όλα τα Android smartphones και γίνεται Passbook

by Stefanos Kofopoulos • On 17-09-2013 • AT 9:02 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Computing Τεχνολογία
Review of: Google Wallet
Android app by:
Google
Version:
1.6
Price:
Free

Reviewed by:
Rating:
4
On 17.09.2013
Last modified:18.09.2013

Summary:

Το νέο Google Wallet app ξεχνάει το NFC, παίζει σε όλα τα Android smartphones και γίνεται Passbook

Μεγάλες και σημαντικές αλλαγές για την νέα έκδοση του Google Walltet app. Η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη για όλα τα Android 2.3 και νεότερο smartphones αλλά και χωρίς τον περιορισμό της χρήσης NFC.

Το Google συνεχίζει να υποστηρίζει τις πληρωμές με NFC μέσω του Google Wallet app αλλά πλέον δεν βασίζεται μόνο σε αυτή την τεχνολογία. Για την ακρίβεια, το νέο Google Wallet app φαίνεται ότι χρησιμοποιεί το NFC γιατί απλά πρέπει, όχι επειδή χρειάζεται.

Στην νέα έκδοση του Google Wallet Android app οι χρήστες θα μπορούν να στείλουν χρήματα σε οποιονδήποτε με διεύθυνση email στην Αμερική αφού πρώτα συνδέσουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό με την εφαρμογή. Είναι επίσης εφικτή η χρήση πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας αλλά με επιπλέον χρέωση ανά μεταφορά χρημάτων, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το PayPal app. Φυσικά το Google Wallet app διατηρεί το πλήρες ιστορικό από κάθε πληρωμή και ανταλλαγή χρημάτων που έχει γίνει.

Με την δυνατότητα να τρέχει σε όλα τα Android smartphones, το Google Wallet γίνεται το κεντρικό σημείο συλλογής κουπονιών, καρτών μέλους και προσφορών όπως ακριβώς και στο Passbook app για iPhone. Φημολογείται ότι το άνοιγμα του Google για χρήση του Google Wallet app σε smartphones χωρίς NFC είναι προάγγελος της ανακοίνωσης του Google Walltet για iOS 7 και iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C.

Προς το παρόν το Google Wallet app δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητό από τους χρήστες Android. Η βαθμολογία από 11.961 χρήστες δίνουν μέσο όρο 3.1 με 5.119 να βαθμολογούν με πέντε αστέρα και 4.7222 να βαθμολογούν με ένα αστέρι. Ίσως η νέα έκδοση με δυνατότητα να τρέχει σχεδόν σε όλα τα Android smartphone να αλλάξει την κατάσταση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σε S3 με επίσημη 4.1.2 λέει ότι “δεν είναι συμβατή με αυτήν την έκδοση”. Όχι πως θα το κατέβαζα βέβαια.. τέτοιες εφαρμογές δεν “παίζουν” σε καταστήματα στην Ελλάδα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons