Αναβάθμιση Android 4.4.1 για την κάμερα του Nexus 5

by Stefanos Kofopoulos • On 06-12-2013 • AT 1:08 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Αναβάθμιση Android 4.4.1 για την κάμερα του Nexus 5

Η νέα έκδοση του Android 4.4.1 είναι διαθέσιμη για αναβάθμιση και έρχεται να διορθώσει ένα σημαντικό πρόβλημα: την απόδοση της κάμερας του ολοκαίνουριου Nexus 5.

Android 4.4.1, το καλυτερο KitKat δωρο για την καμερα του Nexus 5

Διόρθωση είναι ίσως υπερβολική λέξη, αφού το Google σε μερικές μόλις εβδομάδες κατάφερε αυτό που εδώ και ένα χρόνο δεν μπορούσε να πετύχει. Να φέρει την κάμερα του Nexus 5 ακριβώς στο σημείο που πρέπει ώστε να είναι τουλάχιστον αποδεκτή για smartphone της κατηγορίας του Nexus 5 και των δυνατοτήτων του Android 4.4 KitKat.

Η διόρθωση των της αντίθεσης των χρωμάτων και της φωτεινότητας ίσως να είναι υπερβολική ανά περιπτώσεις με τα χρώματα να είναι πολύ έντονα, ειδικά το κόκκινο. Αυτό αναφέρουν τα πρώτα reviews της “νέας κάμερας” του Nexus 5 που στην πραγματικότητα είναι το ίδιο harwdare με εντελώς διαφορετικό χειρισμό από το software του Android.

Αν έχετε αγοράσει το Nexus 5 είναι καιρός για αναβάθμιση στο Android 4.4.1 KitKat και εντυπώσεις από την νέα κάμερα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγά μη μας έρθει κατευθείαν… θα περάσει κανας μήνας πρώτα για ΟΤΑ, την κατεβάζω και θα σας πω.

    • Έτσι είναι αυτά, ειδικά αν το Nexus 5 συνεχίσει με την ίδια προσέγγιση. Λογικά θα σου φανεί σημαντικά ταχύτερη η κάμερα και σίγουρα πιο ωραίες οι φωτογραφίες από τις αλλαγές που έχουν γίνει στο contrast και brightness. Δεν ξέρω πόσο έχει επηρεαστεί η ποιότητα στις νυχτερινές λήψεις

      • 3 μέρες κι ακόμα τπτ.. Με μια σύντομη αναζήτηση είναι θεωρητικά πρόβλημα του carier, αυτο που στην Ελλάδα είμαστε μακρινοί ξάδελφοι πολύ μου την σπάει. Δεν θα την βάλω μόνος μου ετσι για να δώ πόσο θα τραβήξει

Top

Show Buttons
Hide Buttons