Έρχεται το Android 4.1 σε HTC One X, HTC One XL, HTC One S

by Stefanos Kofopoulos • On 23-07-2012 • AT 6:56 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Τεχνολογία

Έρχεται το Android 4.1 σε HTC One X, HTC One XL, HTC One S

Έτοιμη η HTC για να προχωρήσει στην αναβάθμιση των HTC One X, HTC One XL και HTC One S σε Android 4.1 Jelly Bean. Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει το εξής:

We know HTC fans are excited to get their hands on Google’s latest version of Android. At this point in time, we can confirm that we have plans to upgrade our HTC One X, HTC One XL and HTC One S to Jelly Bean. Please stay tuned for more updates regarding device upgrades, timing and other details about HTC and Jelly Bean

Λείπει η αναφορά στην ημερομηνία διάθεση του Android 4.1 αλλά αυτό είναι μάλλον λεπτομέρεια προς το παρόν. Η HTC ξεκαθαρίζει ότι τα νέα και high end κινητά της σειράς θα αποκτήσουν το Android 4.1 ενώ οι υπόλοιποι κάτοχοι HTC smartphones θα πρέπει να περιμένουν ή να ξεχάσουν την δυνατότητα αναβάθμισης σε Android 4.1.

Προς το παρόν όλοι κάνουν υπομονή και περιμένουν μέχρι η HTC να ετοιμάσει ROMs με Android 4.1 και το νέο Sense 4 για τα HTC One X, HTC One XL, HTC One S.

Η αναβάθμιση σε Android 4.1 όχι μόνο θα αυξήσει τον αριθμό στην έκδοση του Android αλλά θα προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στην ταχύτητα του κινητού και του UI. Πλεονεκτήματα που το σύγχρονο hardware των HTC One X, HTC One XL και HTC One S μπορούν να εκμεταλλευτούν σε επίπεδο chip, δηλαδή CPU και GPU για ταχύτητα και γραφικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Project Butter για την βελτίωση της συνολικής εικόνας απόκρισης του λειτουργικού. Με triple buffering στα γραφικά του Android 4.1, refresh rate που παραμένει σταθερό στα 60fps σε όλο το UI και animations που πλέον δείχνουν φυσιολογικά χωρίς να χάνουν frames, τα HTC One X, HTC One XL, HTC One S θα μοιάζουν σαν ολοκαίνουρια κινητά που μόλις βγήκαν από το κουτί.

Android 4.1 Project Butter video

Android 4.1 HTC One X

Ειδικά το Android 4.1 στο HTC One X θα δώσει νέα πνοή στο δημοφιλέστερο νέο κινητό της σειράς One με χαρακτηριστικά όπως η βελτιωμένη κάμερα, το εντυπωσιακό Google Now, εξυπνότερο πληκτρολόγιο, νέα notifications με preview, εξυπνότερα widgets, την χρήση Voice Type χωρίς σύνδεση στο internet, σημαντικά βελτιωμένη ασφάλεια και πολλές ακόμα βελτιώσεις στα σημεία. Υπομονή για το update του Android 4.1 σε HTC One X, HTC One XL και HTC One S.

HTC One X hands on video

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons