Έρχεται το Android 3.0 Honeycomb στα κινητά

by Stefanos Kofopoulos • On 07-04-2011 • AT 8:53 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Έρχεται το Android 3.0 Honeycomb στα κινητά

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Android για κινητά είναι η 2.3, γνωστή και ως Gingerbread. Το Google όμως ανακοίνωσε με τον πιο επίσημο τρόπο ότι το Honeycomb (δηλαδή το Android 3.0) ετοιμάζεται για τα smartphones που τόσο πολύ αγαπάνε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Αν και δεν έχει δοθεί ημερομηνία διάθεσης του κώδικα, όταν ο Andy Rubin λέει ότι ομάδα μηχανικών ετοιμάζει το Android 3.0 για κινητά τότε είναι γεγονός και πρόκειται να συμβεί σύντομα, αν κρίνουμε από τον χρόνο που το Honeycomb είναι διαθέσιμο για τα tablets. Ποιά από τα νέα χαρακτηριστικά θα καταλήξουν στα κινητά και ποια κινητά θα μπορούν να αναβαθμιστούν μένει να το δούμε. Σίγουρα η ενοποίηση του UI με διάφορες Google υπηρεσίες θα είναι μέσα στο πακέτο, ίσως και ο νέος τρόπος χρήσης του multitasking.

Finally, we continue to be an open source platform and will continue releasing source code when it is ready. As I write this the Android team is still hard at work to bring all the new Honeycomb features to phones. As soon as this work is completed, we’ll publish the code. This temporary delay does not represent a change in strategy.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ολα τα καλα smartphones που κυκλοφορουν τωρα θα την πάρουν την αναβαθμηση και που ειναι το προβλημα να ανακοινωσουν οτι ερχεται η 3.0? το 2.3 δεν αργει ετσι κιαλλιως

 2. Ετοιμάσου για upgrade Titana. Η ώρα πλησιάζει… ;)

 3. Δεν ξέρω αν πω βλακεία, αλλά μήπως η google περιορίσει το android μόνο για smartphones και δώσει το chrome os για τα tablets;

  Αν δείτε εδώ, η google το επιβεβαιώνει:
  Δεν έχει νόημα γι’ αυτή να αναπτύσσει δύο λειτουργικά που στην ουσία το ένα θα “πολεμά” το άλλο..

  • Φίλε δεν ξέρω τι λες αλλά νομίζω όχι…

 4. http://news.cnet.com/8301-30685_3-20051228-264.html?part=rss&tag=feed&subj=Crave
  εδώ το link που επιβεβαιώνεται αυτό που γράφω πιο πάνω.

 5. δεν είναι θέμα ότι το ένα πολεμάει το άλλο, είναι το ίδιο λειτουργικό στον πυρίνα και απλά αλλάζει το interface για να ειναι πιο Optimized στα tablets.

Top

Show Buttons
Hide Buttons