Αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά για το επόμενο Blackphone

by George Polyzos • On 03-03-2015 • AT 5:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Blackphone

Η εταιρεία Silent Circle, δημιουργός του ασφαλούς smartphone Blackphone ανακοίνωσε στο Mobile World Congress τα χαρακτηριστικά του διαδόχου μοντέλου.

Η νέα συσκευή αναμένεται να λάβει την ονομασία Blackphone 2 και «υπόσχεται» ακόμη πιο αυστηρή ασφάλεια δεδομένων και αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Παράλληλα, η εταιρεία αποκάλυψε και την ύπαρξη ενός tabletμε ανάλογα χαρακτηριστικά ασφαλείας, το Blackphone+.

Το Blackphone 2 θα διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή 64bit χωρίς ακόμη να αποκαλύπτεται το ακριβές μοντέλο. Θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών, ανάλυσης 1080p με επικάλυψη Gorilla Glass 3. Να σημειώσουμε ότι το προηγούμενο μοντέλο είχε οθόνη HD διαγωνίου 4,7 ιντσών.

Η μπαταρία της συσκευής θα είναι χωρητικότητας 3.060 mAh, μη αφαιρούμενη, με χαρακτηριστικά ταχείας φόρτισης. Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά του Blackphone 2 περιλαμβάνονται η δυνατότητα χρήσης καρτών μνήμης microSD, η υποστήριξη δικτύων LTE και η κάρτα μνήμης RAM μεγέθους 3GB.

Σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος, τρέχει το PrivatOS 1.1 σε συνδυασμό με το ενισχυμένο περιβάλλον Spaces UI. Μέσω το εγκατεστημένου λογισμικού είναι εφικτό στον χρήστη να κάνει loginσε διαφορετικές «περιοχές» της συσκευής. Η Silent Circle θα διαθέτει τη νέα συσκευή έναντι του ποσού των 649 δολαρίων, δηλαδή όσο και το Blackphone νέας γενιάς.

Σε ότι αφορά την ταμπλέτα της εταιρείας, αυτή θα έχει οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών και θα χρησιμοποιεί επεξεργαστή της Qualcomm, χωρίς και εδώ να γνωστοποιήθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες. Η Silent Circle είχε παραγγελίες ύψους 750 εκατ. δολαρίων για το πρώτο Blackphone και ευελπιστεί η νέα γενιά να έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons