Αναβάθμιση για το Ericsson Cloud System

by George Polyzos • On 06-03-2015 • AT 11:21 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

ericsson-hq-10

Το Ericsson Cloud System προσθέτει νέο λογισμικό και τεχνολογικό εξοπλισμό για να εγγυηθεί πως το ασφαλές και υψηλής κλίμακας cloud είναι εφικτό αυξάνοντας παράλληλα την ταχύτητα και τον έλεγχο.

Πιο αναλυτικά, καθώς το Networked Society ωριμάζει, η ανάγκη παροχής ταχύτητας από το cloud χωρίς κίνδυνο είναι απαραίτητη. Τα υπάρχοντα προϊόντα και λύσεις cloud αναγκάζουν τα στελέχη να επιλέξουν μεταξύ ταχύτητας και κινδύνου. Το 74% των μεγαλύτερων επιχειρήσεων ανησυχούν για την ασφάλεια και τη διακυβέρνηση.

Η Ericsson παρουσίασε κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress νέο λογισμικό και τεχνολογικό εξοπλισμό για το Ericsson Cloud System ώστε να μετριάσει αυτή την ανάγκη, δημιουργώντας νέα  επίπεδα απόδοσης, λειτουργίας, συμμόρφωσης και οικονομικών μοντέλων, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει σε πολλαπλά clouds για να πετύχει διαφοροποίηση από τους ανταγωνιστές και να προσθέσει αξία στους παρόχους και τους μεγάλους εταιρικούς πελάτες.

Τα νέα προϊόντα του Ericsson Cloud System περιλαμβάνουν: το Ericsson HDS 8000 (Hyperscale Datacenter System), βασισμένο στο Intel Rack Scale Architecture, το Ericsson Secure Cloud Storage και το Ericsson Continuum.

Τα δεδομένα, οι εφαρμογές και οι κατανεμημένες υποδομές cloud μπορούν πλέον να αυτοματοποιηθούν και να ελέγχονται με ασφάλεια σύμφωνα με καθορισμένους κανόνες, πληρώντας τις απαιτήσεις ελέγχου των πολυεθνικών επιχειρήσεων και συγκεκριμένους εθνικούς νόμους. Μια πλατφόρμα που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να υλοποιήσουν ασφαλή δίκτυα τόσο γρήγορα όσο η υιοθέτηση νέων τεχνολογιών.

Το Ericsson HDS 8000 αποτελεί μια νέα γενιά data center συστημάτων υψηλής κλίμακας που χρησιμοποιεί το Intel Rack Scale Architecture για μια προσέγγιση διαχωρισμού των διαφόρων υπό-τμημάτων του τεχνολογικού εξοπλισμού, ώστε να βελτιώσει ουσιαστικά την αποδοτικότητα, τη χρήση, την αυτοματοποίηση και το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Επιπλέον, το HDS 8000 χρησιμοποιεί οπτική διασύνδεση μεταξύ των διαφόρων υπό-τμημάτων του. Συνδυάζοντας την προσέγγιση του διαχωρισμού των διαφόρων υπό-τμημάτων του εξοπλισμού με την οπτική διασύνδεση μεταξύ τους, αφαιρούνται οι συνήθεις περιορισμοί των ηλεκτρικών συνδέσεων, σε ότι αφορά την απόσταση και την χωρητικότητα. Αυτό επιτρέπει μια πιο αποτελεσματική χρήση των υπολογιστικών πόρων του συστήματος, η οποία έχει θετικό αντίκτυπο και στην κατανάλωση ενέργειας.

Το Ericsson Secure Cloud Storage είναι μια προ-ενσωματωμένη λύση υπηρεσιών δεδομένων, που συμπληρώνει το υβριδικό επίπεδο υπηρεσιών PaaS, τον εξορθολογισμό της ανάπτυξης του δικτύου και των νέων εφαρμογών δεδομένων. Οι λύσεις αυτές προσθέτουν κορυφαίες βάσεις δεδομένων λογισμικού cloud, που εκτείνουν τις παραδοσιακές βάσεις δεδομένων σε τύπους βάσεων δεδομένων NoSQL. Η Ericsson συνεργάζεται με την Cleversafe σε αυτό τον τομέα, έναν κορυφαίο προμηθευτή hyperscale object storage. Το πρώτο ανακοινώσιμο προϊόν της Ericsson είναι το Secure Cloud Storage,  το οποίο είναι ικανό να ελέγχει την πρόσβαση σύμφωνα με προκαθορισμένους κανόνες και να εγγυάται την εμπιστευτικότητα και ακεραιότητα των δεδομένων.

Το Ericsson Continuum είναι μια πλατφόρμα PaaS σχεδιασμένη με γνώμονα τον έλεγχο της πρόσβασης, με υποστήριξη υβριδικού cloud για ανάπτυξη εφαρμογών, ενορχήστρωση και διακυβέρνηση των εφαρμογών μέσω του Ericsson Continuum. Η μοναδική αυτή πλατφόρμα PaaS υποστηρίζει πλέον μια υβριδική προσέγγιση σε πολλαπλά clouds, επιτρέποντας στις πολυεθνικές επιχειρήσεις να επωφεληθούν από τις κοινές, ιδιωτικές και βιομηχανικές υποδομές εργαλείων cloud για να επιτύχουν τα καλύτερα επίπεδα απόδοσης, ευελιξίας, κλίμακας, χαμηλού κόστους και συμμόρφωσης, μέσα στο πλαίσιο ισχυρής διακυβέρνησης και ελέγχου του IT. Το Ericsson Continuum παρέχει επίσης την πιο ασφαλή ανάπτυξη Docker  containers.

Το Ericsson Cloud System υποστηρίζει πλήρως το OPNFV μέσω της ανακοίνωσης της λύσης Ericsson Networks Software 15B για να προωθήσει τον επιτυχημένο μετασχηματισμό των παρόχων σε επιχειρήσεις τηλεπικοινωνιών cloud.

[Δ.Τ. Ericsson]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons