Ανασκόπηση της χρονιάς στο Facebook

by Nikos Kaimakamis • On 28-12-2015 • AT 1:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

facebook-2015-review

Το Facebook κάνει την ανασκόπηση των θεμάτων που μας απασχόλησαν περισσότερο κατά τη διάρκεια της χρονιάς που περνά, με τις επιθέσεις στο Παρίσι να κυριαρχούν. 

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι ήταν το πιο πολυσυζητημένο θέμα στο Facebook κατά τη διάρκεια του 2015. Ένας πολύ μεγάλος αριθμός μελών του Facebook έσπευσε να αλλάξει την εικόνα του προφίλ του με την γαλλική σημαία, μετά την 13η Νοεμβρίου. Ένα άλλο θέμα που ήταν ψηλά στην ατζέντα ενδιαφέροντος στο Facebook ήταν οι δηλώσεις και όλα όσα κάνει κατά καιρούς ο Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ για να τραβήξει το ενδιαφέρον των media πάνω του.

Στην τρίτη θέση βρίσκονται οι εξελίξεις στη Συρία και η προσφυγική κρίση, ακολουθεί ο σεισμός στο Νεπάλ τον Απρίλιο, ενώ στο νούμερο 5 βρίσκουμε την Ελλάδα και την κρίση που επικρατεί στη χώρα μας. Η επίθεση στο Charlie Hebdo, στη Γαλλία, οι διαδηλώσεις στην Βαλτιμόρη μετά τον θάνατο του Freddie Gray και οι πυροβολισμοί στην εκκλησία Charleston τον Ιούνιο ήταν μερικά ακόμα θέματα που κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού στο Facebook κατά τη διάρκεια του έτους που μας αποχαιρετά.

Πολλά θέματα ακόμα τονίστηκαν μέσα στο Facebook, όπως ήταν οι φωτογραφίες του Πλούτωνα, η ανακάλυψη ίχνους υγρού νερού στον Άρη και άλλες σημαντικές εξελίξεις.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons