Ανανέωση για τα OneDrive apps της Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 29-08-2014 • AT 1:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

One_Drive

Αναβαθμισμένες είναι οι εφαρμογές OneDrive της Microsoft για smartphones με λειτουργικό σύστημα Android, iOS και Windows Phone, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της εταιρείας στο OneDrive blog. 

H Microsoft ανακοινώνει ότι πλέον ενοποιεί τον απλό λογαριασμό OneDrive με εκείνον του OneDrive for Business, για μεγαλύτερη ευκολία στον χρήστη. Στην εφαρμογή για το Android η εμπειρία χρήσης του OneDrive είναι ενοποιημένη, καθώς οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση από ένα σημείο τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά αρχεία, ενώ μπορεί ο χρήστης να θέσει έναν κωδικό αριθμό PIN 4 ψηφίων για περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά.

Το update για την εφαρμογή στο iOS είχε αναβαθμιστεί προσφάτως, ενώ τώρα αποκτά βελτιωμένες δυνατότητες αναζήτησης, καθώς με ένα swipe down, μπορεί κανείς να αναζητήσει σε κείμενα και φωτογραφίες. Παράλληλα, υπάρχει το All Photos View, η οποία επιτρέπει την παρουσίαση όλων των εικόνων μαζί, τακτοποιημένες κατά χρονολογική σειρά.

Η εφαρμογή στα smartphones με Windows Phone 8.1 σημειώνεται από την Microsoft ότι έχουν γίνει διορθώσεις σε κάποια bugs που είχαν εντοπιστεί, ενώ πλέον οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο OneDrive Recycle bin. Το update έχει ήδη ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο, ενώ μπορεί να βοηθήσει λίγο τους απρόσεκτους χρήστες ώστε να μπορούν να επαναφέρουν αρχεία και φακέλους που είχαν διαγράψει κατά λάθος.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons