Ανανέωση για το Toshiba Chromebook 2

by Nikos Kaimakamis • On 23-09-2015 • AT 1:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

 

Toshiba-Chromebook-2

To Toshiba Chromebook 2 αναβαθμίζεται με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά στο εσωτερικό του και λειτουργικό σύστημα Google Chrome OS. 

Το Toshiba Chromebook 2 διαθέτει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, με οθόνη 13,3 ιντσών και ανάλυση 1920×1080 pixels, τεχνολογίας IPS. Ο επεξεργαστής του είναι ένας Intel Core i3 πέμπτης γενιάς, ενώ υπάρχει και η επιλογή για επεξεργαστή Intel Celeron. H μνήμη RAM μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 4 GB, ενώ υπάρχει HD webcam, δύο θύρες USB 3.0, μία θύρα USB 2.0, μία έξοδος HDMI και ασύρματη συνδεσιμότητα.

H μπαταρία του εκτιμάται ότι του δίνει τη δυνατότητα της συνεχόμενης λειτουργίας για 9 ώρες, ενώ το βάρος του κινείται σε χαμηλά επίπεδα. Το Toshiba Chromebook 2 προσφέρει, όπως συμβαίνει άλλωστε και σε όλα τα άλλα Chromebooks, cloud αποθηκευτικό χώρο συνολικού όγκου 100 GB στο Google Drive, ενώ οι τιμές στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αναμένεται να είναι 330 δολάρια για τα μοντέλα με επεξεργαστή Intel Celeron και στα 430 δολάρια για τα μοντέλα με επεξεργαστή Intel Core i3.

Εκτός από τον extra αποθηκευτικό χώρο στο Google Drive, το Toshiba Chromebook 2 θα δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα της απεριόριστης χρήσης της μουσικής υπηρεσίας Google Play Music Streaming για χρονικό διάστημα τριών μηνών. Η εμπορική διάθεση του Toshiba Chromebook 2 θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ από τον Οκτώβριο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons