Ανανέωση για το Skype for Android

by Nikos Kaimakamis • On 10-02-2015 • AT 2:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

skype-5

Ένα από τα βασικά νέα χαρακτηριστικά του Skype for Android είναι ότι επιτρέπει τον διαμοιρασμό φωτογραφιών μεταξύ των χρηστών ακόμα και αν είναι offline. Εκτός από τον διαμοιρασμό φωτογραφιών offline το ανανεωμένο Skype for Android προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες του να χρησιμοποιούν και άλλες εφαρμογές εκτός από το Skype.

Αυτή είναι η έκδοση 5,2 του Skype for Android και υπόσχεται καλύτερη ποιότητα στις βιντεοκλήσεις, μαζί με ταχύτερη φόρτωση της εφαρμογής. Το Skype for Android φιλοδοξεί να γίνει μία εφαρμογή επικοινωνίας που δεν έχει σε τίποτε να ζηλέψει άλλους messengers.

Παράλληλα, το Skype ανακοίνωσε μία αναβάθμιση και στην iOS έκδοση της εφαρμογής, η οποία θα υποστηρίζει και πάλι Uniform Resource Identifiers, ή αλλιώς URIs, το οποίο σημαίνει ότι οι developers θα μπορούν να δημιουργούν ειδικά links στις εφαρμογές τους, τα οποία θα ανοίγουν αυτόματα το Skype σε ένα iPhone για την τέλεση μίας κλήσης φωνής ή βίντεο. Οι αναβαθμίσεις του Skype τόσο στο Android όσο και στο iOS είναι ήδη διαθέσιμες σταδιακά μέσω update.

Είναι ενδιαφέρον που η αναβαθμισμένη εκδοχή του Skype θα μπορεί να υποστηρίζει το multitasking σε ένα smartphone, με τις βίντεο κλήσεις να μένουν ανοιχτές, ακόμα και αν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι καθώς συνομιλείτε με τις επαφές σας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons