Ανανεώνεται το Foursquare

by Nikos Kaimakamis • On 07-08-2014 • AT 2:34 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

forusquare new

Ανανεωμένο είναι σχεδιαστικά και με νέες λειτουργίες το Foursquare με το ενδιαφέρον να κεντρίζει το λογότυπο του, το οποίο δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως εμπνευσμένο από τον κόσμο των… υπέρ-ηρώων!

Καταρχήν, αλλαγμένος είναι ο τρόπος εισόδου που ζητά από τον χρήστη να διαλέξει το “taste” δηλαδή την κατηγορία στην οποία ανήκει η πρόταση ή το μέρος το οποίο επισκέπτεται, με τις επιλογές να είναι πάρα πολλές.

Ένα άλλο στοιχείο είναι το κομμάτι της εμπειρίας ή “expertise” που αποκτά κανείς σε ένα θέμα ή ένα μέρος, όπου αφήνεις συμβουλές και πληροφορίες και όσο περισσότερο κινητοποιούν ή αρέσουν οι συμβουλές αυτές στους άλλους τόσο περισσότερο ανεβαίνει το expertise του κάθε χρήστη που προτείνει κάτι.

Ανανεωμένος είναι ο τρόπος αναζήτησης, με επανασχεδιασμό των κατηγοριών και των όρων αναζήτησης, ενώ το πεδίο “Here” σας βοηθά να ανακαλύψετε αξιόλογα μέρη κοντά σας. Δεν είναι απαραίτητη η χρήση του Swarm για να χρησιμοποιήσετε το νέο Foursquare.

Έτσι, η διαδικασία του check in, δηλαδή του να λέτε στους άλλους το πού ακριβώς βρίσκεστε είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε με τη χρήση του Swarm, το οποίο και εγκαθιστάτε ως ανεξάρτητη εφαρμογή.

Εκτός από τα διαθέσιμα φίλτρα αναζήτησης που έχει ο χρήστης, μπορεί να βλέπει τα αποτελέσματα είτε ως λίστα, είτε ως σημεία στον χάρτη, κάτι που τον βοηθά να βρίσκει πιο εύκολα το πού θέλει να πάει. Το νέο app θα είναι διαθέσιμο σε κινητά με λειτουργικό iOS και Android.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε 2 εφαρμογές. Πίστευα ότι για να κάνει το Swarm την εμφάνισή του, επρόκειτο να αντικαταστήσει το Foursquare αλλά δυστυχώς. Πολύ άβολο όλο αυτό και χάνει το ενδιαφέρον, τουλάχιστον το δικό μου. Στα μόνα συν, ότι και οι 2 εφαρμογές είναι πανέμορφες.

Top

Show Buttons
Hide Buttons