Ανανεωμένο το Microsoft App Studio

by Nikos Kaimakamis • On 02-06-2015 • AT 11:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

windows-app-studio

To Microsoft App Studio επιτρέπει σε όποιον έχει έναν απλό web browser να δημιουργεί τις δικές του Windows εφαρμογές με εύκολο και απλό τρόπο. 

Το Microsoft App Studio είναι πλέον ανανεωμένο για την Windows 10 εποχή και φέρνει σε όλους τους χρήστες του την δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους universal εφαρμογή όχι μόνο για το κινητό, αλλά και για τους υπολογιστές με το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές στο ανανεωμένο Microsoft App Studio είναι τα responsive app layouts που επιτρέπουν την σωστή εμφάνιση της εφαρμογής σας σε όλες τις πιθανές οθόνες, άσχετα αν μιλάμε για κινητό ή για tablet με Windows 10. Υπάρχει νέος μηχανισμός Live Tile Update για να ενημερώνεται σωστά η εφαρμογή και το tile της, ενώ το Xbox Music Data Source βρίσκει αυτόματα τις πληροφορίες για τον καλλιτέχνη και το άλμπουμ, εάν μιλάμε για μουσικές εφαρμογές, ενώ υπάρχει και η ενσωματωμένη δυνατότητα να βάζει χάρτες Bing στην εφαρμογή του.

Ένα άλλο στοιχείο που θα εκτιμήσουν οι developers είναι ότι υπάρχει ειδική μέριμνα για τα analytics σχετικά με την απήχηση που έχει η εφαρμογή τους και τα downloads που έχει καταφέρει να κερδίσει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο http://appstudio.windows.com/.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons