Ανανεωμένο Office για τα Windows Phones

by Nikos Kaimakamis • On 02-01-2015 • AT 12:53 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

windows_phone_8

H Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει μία ανανεωμένη έκδοση του Office για τις συσκευές με λειτουργικό σύστημα Windows Phone στα τέλη Ιανουαρίου. 

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοίνωση της νέας έκδοσης της σουίτας Office με την οποία είναι εξοπλισμένα τα κινητά της Microsoft με Windows Phone, στο ειδικό event που ετοιμάζει η εταιρεία για τις 21 Ιανουαρίου. Σε ένα post του Joe Belfiore, του Αντιπροέδρου της Microsoft, στο κινέζικο Weibo, γίνεται αναφορά στα Windows Phones και σημειώνεται ότι η εταιρεία δεν έχει ξεχάσει το λειτουργικό και ετοιμάζει προτάσεις για αυτό.

Το ανανεωμένο Office αναμένεται να είναι ένα από τα highlights του event που θα λάβει χώρα στις 21 Ιανουαρίου, ειδικά μετά από τη δυσαρέσκεια που έχουν εκφράσει οι χρήστες Windows Phones λόγω του ότι το Office έχει ανανεωθεί σε Android και iOS. O Joe Belfiore σημειώνει ως ορόσημο την αρχή του κινεζικού νέου έτους, που είναι στις 19 Φεβρουαρίου 2015 για τη Δύση, οπότε είναι δεδομένο ότι όποιες ανακοινώσεις γίνουν, θα λάβουν χώρα πριν από εκείνη την ημερομηνία.

Στο event στις 21 Ιανουαρίου, θα είναι παρών και ο Joe Belfiore, οπότε εκτός από τις ανακοινώσεις για τα Windows 10 που αναμένονται εκεί, θα προκύψουν και ειδήσεις για τα Windows Phones, πιθανότατα στο κομμάτι της σουίτας εφαρμογών γραφείου και όχι μόνο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons