Ανανέωση με λειτουργία βίντεο από το Spotify

by Nikos Kaimakamis • On 22-05-2015 • AT 10:24 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

spotify-changes

To Spotify ανακοίνωσε μερικές ενδιαφέρουσες αλλαγές στην mobile εφαρμογή του, οι οποίες περιλαμβάνουν τη λειτουργία Running, αλλά και βίντεο. 

Η έναρξη του Spotify, με το Now, ταιριάζει περισσότερο με τη διάθεσή σας ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Μία από τις σημαντικές αλλαγές που φέρνει το Spotify στην εφαρμογή του είναι η υποστήριξη βίντεο, καθώς πλέον θα είναι εφικτή η προβολή μουσικών βίντεο και shows από διάφορους καλλιτέχνες στο Spotify.

Θα υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ καλλιτεχνών σε βίντεο, με κεντρικό θέμα όλων, φυσικά, την μουσική. Ήδη το Spotify έχει έρθει σε συνεννόηση με ABC, BBC, Comedy Central, Condé Nast Entertainment, ESPN, Fusion, Maker Studios, NBC, TED και Vice Media για την παροχή περιεχομένου. 

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι το Spotify Running. Υπάρχουν έτοιμες playlists, ανάλογα με τα γούστα και την ένταση της προπόνησης. Παράλληλα, μπορείτε να αφήσετε την εφαρμογή να βρει τον ρυθμό της μουσικής, εντοπίζοντας τα bpm των τραγουδιών ανάλογα με το πόσο γρήγορα τρέχετε. Υπάρχει συνεργασία με την Nike και το Runkeeper για να μπορεί το Spotify Running να λειτουργεί μέσα στις εφαρμογές τους.

Τα νέα χαρακτηριστικά θα ξεκινήσουν να είναι διαθέσιμα στους κατόχους iPhone στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σουηδία και την Γερμανία, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και οι άλλες χώρες του κόσμου και οι άλλες πλατφόρμες επίσης.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons