Ανανεωμένα τα Virtual Reality αξεσουάρ της Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 30-03-2017 • AT 1:45 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To νέο κράνος Samsung Gear VR με το ειδικό χειριστήριο θα είναι διαθέσιμο τον Απρίλιο, ενώ ανανεωμένη είναι και η Gear 360 camera. 

Είναι προφανές ότι η Samsung ενδιαφέρεται σφόδρα για τη νέα αγορά που ορίζει το Virtual Reality και παράλληλα με την ανακοίνωση των νέων Samsung Galaxy S8 και S8 Plus παρουσίασε το νέο Samsung Gear VR με ειδικό χειριστήριο, καθώς και την κάμερα Gear 360 για τη λήψη βίντεο 360 μοιρών. Το Samsung Gear VR αποκτά το δικό του χειριστήριο, το οποίο έχει πάνω του ένα πλήκτρο σαν σκανδάλη, μαζί με ένα χειριστήριο κατεύθυνσης, καθώς και αντίστοιχα πλήκτρα χειρισμού ήχου και εντολών. Η ενδεικτική τιμή του κράνους Gear VR μαζί με το χειριστήριο θα είναι τα 129 δολάρια στις ΗΠΑ και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από τις 21 Απριλίου.

Ανανεωμένη είναι και η Gear 360 camera της Samsung, η οποία υποστηρίζει πλέον τη λήψη βίντεο σε ποιότητα 4Κ και μπορεί να προσφέρει δυνατότητες live broadcasting. Έχει μπαταρία συνολικής χωρητικότητας 1160 mAh και αισθητήρες CMOS στα 8 Megapixel. Η νέα κάμερα της Samsung μπορεί να τραβά βίντεο σε 24 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ είναι συμβατή με περισσότερα μοντέλα της εταιρείας, καθώς και με iPhones, υπολογιστές Mac και Windows. Η Samsung δεν έδωσε κάποια ημερομηνία διάθεσης του νέου της gadget.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons