Ανανέωση στην ηλεκτρονική σελίδα της Κωτσόβολος

by George Polyzos • On 19-01-2015 • AT 2:31 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

internet

Η έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων συνδυάστηκε για την αλυσίδα των καταστημάτων Κωτσόβολος με την ανανεωμένη εικόνα της ιστοσελίδας www.kotsovolos.gr.

To ανανεωμένο Kotsovolos.gr χαρακτηρίζεται από τη νέα εμπειρία αγορών με καλύτερο και πιο απλοποιημένο «αγοραστικό ταξίδι» για τον επισκέπτη. Επιπλέον, το νέο Kotsovolos.gr προσφέρει βελτιστοποιημένη τη δυνατότητα Collect@Store που δίνει τη ευκαιρία στον καταναλωτή να δεσμεύσει σε πραγματικό χρόνο το προϊόν που επιθυμεί και να το παραλάβει σε ένα από τα 70 καταστήματα της αλυσίδας που τον εξυπηρετεί. Τέλος, στις δυνατότητες πληρωμής όπως μετρητά, πιστωτική κάρτα και αντικαταβολή προστίθεται το πλάνο δόσεων της Κωτσόβολος.

Επιπρόσθετα, ο χρήστης του Kotsovolos.gr χάρη στην εύκολη αναζήτηση, μπορεί με μια κίνηση να βρει ολοκληρωμένες παρουσιάσεις προϊόντων, αξιολόγηση αυτών από άλλους χρήστες, να τα συνδυάσει με έξυπνες αγορές και να δημιουργήσει γρήγορα μία εύχρηστη wish list, που θα βοηθήσει στην τελική επιλογή των προϊόντων πριν την αγορά.

Όλα τα πλεονεκτήματα του νέου Kotsovolos.gr συνοδεύονται από τη σταθερά κορυφαία ασφάλεια συναλλαγών που εξασφαλίζεται με τη χρήση των τελευταίων διεθνών προτύπων και τη σφραγίδα εγγύηση των Norton Secured, McAffee Secure, Mastercard SecureCard και Verified by Visa.

Οι επισκέπτες του δημοφιλούς ηλεκτρονικού καταστήματος έχουν ήδη αξιολογήσει θετικά το νέο website στην πλατφόρμα της Revoo, με το 98% να δηλώνει ότι θα επαναλάμβανε καινούρια αγορά από το νέο e-shop.

[Δ.Τ. Κωτσόβολος]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons