Ανανεωμένο πακέτο υπηρεσιών Vodafone M2M

by George Polyzos • On 28-04-2015 • AT 3:54 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Vodafone-logo

Η Vodafone ανακοίνωσε το Vodafone M2M Full Control, ένα πακέτο ολοκληρωμένων λύσεων και εξειδικευμένων υπηρεσιών ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ συσκευών (M2M – Machine-to-Machine).

Οι εφαρμογές που συνθέτουν το Vodafone M2M Full Control περιλαμβάνουν όλες τις αναγκαίες υποδομές (hardware, software) οι οποίες μέσω του ασύρματου δικτύου μετάδοσης δεδομένων της Vodafone στέλνουν τα δεδομένα σε μια κεντρική εφαρμογή των υπηρεσιών. Εκεί, οι χρήστες έχουν πρόσβαση μέσω ενός απλού web browser και ευρυζωνικής σύνδεσης στο Internet από PC, laptop, αλλά και smartphone.

Vodafone_M2M_Photo_4

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των υπηρεσιών Μ2Μ που παρέχει η Vodafone  περιλαμβάνεται το πρωτοποριακό σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου μονάδων ψύξης Vodafone Cooler Control, το οποίο είναι εμπορικά διαθέσιμο από σήμερα. Με την καινοτόμο αυτή εφαρμογή ο χρήστης μπορεί μεταξύ άλλων να παρακολουθεί τη μονάδα ψύξης από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεται καθώς και την κατάσταση λειτουργίας της και ειδικότερα την κατανάλωση ρεύματος, τη θερμοκρασία & υγρασία, το άνοιγμα πόρτας και το βάρος των προϊόντων.

Vodafone_M2M_Photo_1

Η Vodafone διαθέτει επίσης την ολοκληρωμένη υπηρεσία διαχείρισης και παρακολούθησης στόλου οχημάτων Vodafone Fleet Control με την οποία είναι εφικτή η παρακολούθηση οχημάτων σε πραγματικό χρόνο ενώ διατίθενται αναλυτικές αναφορές οχημάτων, διελεύσεων, ταχύτητας, καυσίμων, κόστους και αισθητήρων θερμοκρασίας. Παράλληλα διατίθεται από τη Vodafone και η καινοτόμος υπηρεσία παρακολούθησης και ελέγχου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων και κατανάλωσης φυσικού αερίου Vodafone Energy Control.

Vodafone_M2M_Photo_2

Παράλληλα με τις ολοκληρωμένες λύσεις Μ2Μ Full Control, επιχειρήσεις και επαγγελματίες έχουν δίπλα τους υπηρεσίες που τους στηρίζουν όπως ο Προσωπικός Σύμβουλος, που βρίσκεται πάντα στη διάθεσή τους για να τους συμβουλέψει με κάθε τρόπο για τις υποδομές και τις υπηρεσίες που χρειάζονται. Επιπλέον μπορούν να επιλέξουν τον κατάλληλο συνδυασμό υπηρεσιών, ώστε να βρίσκονται συνεχώς σε επαφή με τους συνεργάτες και τους πελάτες τους με λύσεις επικοινωνίας που συνδυάζουν κινητό, σταθερό και Internet όπως το Vodafone Business Connect και τα προγράμματα χρήσης Vodafone My Business, αλλά και σύγχρονες υπηρεσίες «cloud», όπως είναι το Office 365.

Vodafone_M2M_Photo_3

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: vodafone.gr/business

[Δ.Τ. Vodafone]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons