Αναμένεται νέα προσθήκη στη σειρά Alpha της Samsung

by George Polyzos • On 09-09-2014 • AT 1:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-galaxy-alpha-black-5

Όλα δείχνουν ότι το μεταλλικό Alpha που ανακοίνωσε η Samsung στα μέσα Αυγούστου ήταν μόνο η αρχή για τη δημιουργία μίας ευρύτερης γκάμας συσκευών με μεταλλικό σώμα.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα του Sammobile επίκειται η ανακοίνωση και μίας δεύτερης συσκευής με την ονομασία μοντέλου SM-A500. Η εν λόγω συσκευή πρόκειται να διαθέτει μεταλλικό σώμα, χωρίς τη δυνατότητα αφαίρεσης μπαταρίας και πίσω καλύμματος.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το επερχόμενο SM-A500 πρόκειται να έχει οθόνη Super AMOLED διαγωνίου 5 ιντσών και ανάλυσης 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400, κύρια κάμερα 8 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 5 Megapixel. Ο αποθηκευτικός του χώρος θα φτάνει τα 16GB ενώ η μπαταρία του θα είναι χωρητικότητας 2.330 mAh.

Σε αντίθεση με το Galaxy Alpha, το SM-A500 θα διαθέτει υποδοχή για χρήση πρόσθετης κάρτας μνήμης microSD. Σύμφωνα με το Sammobile θα πρόκειται για ένα υβριδικό slot όπου θα μπορεί να «υποδεχθεί» τόσο μία κάρτα microSD όσο και μία nanoSIM.

Επίσης, η νέα προσθήκη στη σειρά Alpha δεν θα έχει αισθητήρες αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος και καταμέτρησης των καρδιακών κτύπων, ενώ επίσης δεν θα είναι πιστοποιημένο για αντοχή σε σκόνη και νερό. Αντίθετα, αναμένεται να υπάρχει η λειτουργία Ultra Power Saving Mode που λανσαρίστηκε με το Galaxy S5.

Είναι προφανές ότι θα πρόκειται για μία συσκευή με μεσαία τεχνικά χαρακτηριστικά η οποία ωστόσο θα διαθέτει ελκυστική εμφάνιση, ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί τα κινεζικά smartphones χαμηλού κόστους, τα οποία φαίνεται να δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα στη Samsung κατά τους τελευταίους μήνες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons