Ανακοινώθηκε το Skyrim για PS4 και Xbox One

by Nikos Kaimakamis • On 13-06-2016 • AT 4:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

skyrim 01

To Elder Scrolls 5: Skyrim είναι έτοιμο για την εμφάνισή του σε κονσόλες της Sony και της Microsoft και σε PCs τον Οκτώβριο. 

Η εμφάνιση του Elder Scrolls 5: Skyrim σε Sony PlayStation και Xbox One θα χαρακτηρίζεται από βελτιωμένα γραφικά και χρώματα, ενώ ο τίτλος που αρχικά είχε εμφανιστεί σε PS3, Xbox 360 και Windows PC, περνάει πλέον στην μοντέρνα εποχή των κονσολών.

Η Besthesda έδειξε στην Ε3 ένα trailer του νέου τίτλου, σε μια προσπάθειά της να τονίσει πόσα άλλαξαν στη Special Edition του παιχνιδιού που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

skyrim 02

Η νέα έκδοση του Skyrim αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στην αγορά στις 28 Οκτωβρίου 2016. Μάλιστα, σύμφωνα με το Eurogamer, η Besthesda σημείωσε ότι όποιος έχει αγοράσει το Skyrim μέσω Steam μαζί με όλο το υλικό του παιχνιδιού, τότε θα μπορεί να αποκτήσει τη Special Edition χωρίς καμία χρέωση.

Το γεγονός ότι το Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition θα είναι διαθέσιμο και για PCs, δείχνει ότι θα υπάρχει και νέο περιεχόμενο στον τίτλο, πέρα από τις βελτιώσεις που έχουν γίνει. Η εταιρεία δεν έδωσε, πάντως, πολλές λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνει η νέα, ειδική έκδοση του Skyrim σε επίπεδο περιεχομένου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons