Ανακοινώθηκε το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Viva Wallet

by George Polyzos • On 03-12-2015 • AT 10:18 am • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Internet Newsroom

Online-banking

Η Viva ανακοίνωσε το Viva Wallet, το πρώτο ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι που απευθύνεται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Με το άνοιγμα ενός δωρεάν λογαριασμού Viva Wallet, ο ιδιώτης αποκτάει, χωρίς πολλές διαδικασίες και κυρίως χωρίς τράπεζες, τη δυνατότητα να αποθηκεύει τα χρήματά του με ασφάλεια στο νέο του ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Viva Wallet γεμίζει άμεσα με οποιαδήποτε κάρτα (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη), με κατάθεση μετρητών ή αγορά Viva e-money code σε περισσότερα από 2.500 σημεία του δικτύου Viva σε όλη την Ελλάδα (περιλαμβάνονται επιλεγμένα πρατήρια EKO, BP και Shell, καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Media Markt, Reload Stores, My Market και Metro κ.ά.) ή μέσω e-banking.

Στη συνέχεια ο κάτοχος του Viva Wallet μπορεί να μεταφέρει άμεσα χρήματα σε οποιονδήποτε φίλο του (δωρεάν) ή σε τραπεζικό λογαριασμό, να πληρώνει σε ηλεκτρονικά καταστήματα, να αγοράζει όλες τις υπηρεσίες του Viva.gr με ένα κλικ και σύντομα να εξοφλεί όλους τους λογαριασμούς του.

Αντίστοιχα, για τον επαγγελματία ή την επιχείρηση, το Viva Wallet αποτελεί το πρώτο ηλεκτρονικό επαγγελματικό πορτοφόλι, που ανοίγει άμεσα, χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες και περιορισμούς. Με αυτό έχει τη δυνατότητα να δέχεται πληρωμές εύκολα, με ασφάλεια και χωρίς τη μεσολάβηση τραπεζών, είτε στο ηλεκτρονικό ή στο φυσικό του κατάστημα με σύγχρονες λύσεις POS.

viva_wallet_logo_F

Επιπλέον, μπορεί να δημιουργεί ειδοποιήσεις πληρωμών για τους πελάτες του, να πληρώνει άμεσα τους προμηθευτές του, να μεταφέρει χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς, να δέχεται πληρωμές μέσω παγίων εντολών κ.ά.

Η πλατφόρμα υπηρεσιών Viva Wallet, ολοκληρώνεται με την εφαρμογή Viva Wallet App για iOS και Android και με την Viva Wallet Card, η οποία συνδέεται με το υπόλοιπο του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Viva Wallet και o χρήστης μπορεί να πραγματοποιεί αγορές σε e-shop και 32 εκατομμύρια σημεία σε όλο τον κόσμο, με το σήμα MasterCard. H Viva Wallet Card διατίθεται ηλεκτρονικά μέσα από το site www.vivawallet.com.

Η πλατφόρμα Viva Wallet αναπτύχθηκε από την εταιρεία Viva Υπηρεσίες Πληρωμών (www.vivapayments.com), του ομίλου εταιρειών Viva. Η Viva Payments, αποτελεί το πρώτο ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος στη χώρα, με άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος, για λειτουργία σε 31 χώρες της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης.

[Δ.Τ. Viva]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ….και γιατι η προμηθεια της φορτισης ειναι 3% οταν τα τραπεζικα επιτοκια ειναι μολις 1.5% ?

    προσφατα διαβασα και για τρυπα ασφαλειας στο viva wallet οποτε μολις το ειχα εγκαταστησει…. απλα το απεγκατεστησα!

    Θα ηταν πολυ βολικο αλλα προμηθεια 3% και ανασφαλες… παει πολυ!

  2. Η viva έχει παράδοση στην κακή εξυπηρέτηση πελατών και στις εξωφρενικές αυξήσεις στις τιμές των υπηρεσιών της. Δείτε τις υπηρεσίες voip, ένα ελληνικό νούμερο πέρυσι κόστιζε 15€ το χρόνο και εφέτος πήγε στα 54€!! Μακριά απο τις υπηρεσίες της…

  3. Εγω δεν θα εμπιστευόμουν στην viva την κάρτα μου ούτε το πορτοφόλι μου. Πρώτα σε χρεώνουν μετά σου ζητάν ταυτότητα και αν δεν θέλεις να στείλεις ταυτότητα και ακυρώσεις την συναλλαγή σου επιστρέφουν τα λεφτά μετά από 3-5 μέρες. Τουλάχιστον έτσι λένε. Χωρίς να σε πληροφορούν από πριν για το τι χρειάζονται δηλαδή χρεώνουν την κάρτα σου ερήμην……

Top

Show Buttons
Hide Buttons