Ανακοινώθηκε η Panasonic Lumix LX15

by Nikos Kaimakamis • On 19-09-2016 • AT 1:33 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Panasonic Lumix LX15

H Panasonic Lumix LX15 είναι μια κάμερα με συμπαγείς διαστάσεις, η οποία, όμως, μπορεί να τραβά βίντεο σε ποιότητα 4Κ. 

Μία από τις κρυφές χάρες της Panasonic Lumix LX15 είναι ο αισθητήρας MOS 1 ίντσας, ο οποίος βρίσκει τη θέση του μέσα σε ένα όμορφα σχεδιασμένο σώμα, προσφέροντάς του δυνατότητες φωτογραφίσεων και λήψης βίντεο υψηλού επιπέδου και ποιότητας.

Η κάμερα αυτή έχει το σύστημα φακών F1.4-2.8 Leica  DC Vario – Summilux, το οποίο χρησιμοποιείται πρώτη φορά από την Panasonic, με οπτικό zoom 3x. O φακός αυτός επιτρέπει την είσοδο άπλετου φωτός μέσα στην κάμερα ώστε να αυξάνεται η ποιότητα των εικόνων σε κάθε συνθήκη φωτογράφισης.

Στον τομέα της λήψης βίντεο, η Panasonic Lumix LX15 προσφέρει τη δυνατότητα λήψης βίντεο ποιότητας QFHD σε ανάλυση 3840×2160 pixels, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Full HD βίντεο για μικρότερο όγκο αρχείων, ανάλογα με τις προτιμήσεις του κατόχου της. Υπάρχει και η επιλογή του 4K Live Cropping στην εγγραφή βίντεο.

Επίσης, η Panasonic Lumix LX15 προσφέρει οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων, ασύρματη συνδεσιμότητα για επικοινωνία με άλλες συσκευές, ενώ μπορεί να εκτελέσει και λήψη βίντεο σε πολύ υψηλές ταχύτητες που φτάνουν έως και τα 120 καρέ το δευτερόλεπτο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons