Ανακοίνωση στρατηγικής συνεργασίας της Viva Wallet με την Alipay

by George Polyzos • On 12-08-2017 • AT 12:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Το Viva Wallet ανακοίνωση τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με τη σημαντικότερη κινέζικη ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών Alipay.

Η συνεργασία αυτή δίνει σημαντικό εμπορικό πλεονέκτημα στο σύνολο των επιχειρήσεων που έχουν Viva Wallet λογαριασμό, καθώς τους ανοίγει τις πόρτες σε νέους πελάτες από την πολλά υποσχόμενη αγορά της Κίνας. Ο πελάτης σκανάρει απλά με το κινητό του τηλέφωνο το QR code που βρίσκεται τοποθετημένο στο ταμείο και η διαδικασία πληρωμής ολοκληρώνεται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Προκειμένου ένας επαγγελματίας να αποκτήσει τη δυνατότητα να λάβει πληρωμές με Alipay, αρκεί απλά να δημιουργήσει ένα επαγγελματικό λογαριασμό Viva Wallet και να εκτυπώσει το ειδικό QR code που θα βρει στο ηλεκτρονικό του «πορτοφόλι». Πληρωμή με Alipay, γίνεται επίσης μέσα από τις συσκευές Viva Wallet POS.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, τη φετινή σεζόν μόνο, περισσότεροι από 150.000 επισκέπτες από την αγορά της Κίνας αναμένεται να επισκεφτούν τουριστικές περιοχές όπως π.χ. η Σαντορίνη, η Μύκονος ή ακόμη και το κέντρο των Αθηνών. Ο αριθμός αυτός προβλέπεται να αυξηθεί θεαματικά

«Για το Viva Wallet, η εξέλιξη αυτή, εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης και επέκτασης της εταιρείας στο εξωτερικό», δήλωσε σχετικά ο Chief Marketing Officer του Viva Wallet κ. Πάνος Τσάκος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons