Ανακοίνωση συνεργασίας Xerox με τα καταστήματα Media Markt

by George Polyzos • On 09-12-2015 • AT 11:48 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Newsroom

office-printer-xerox

Η Xerox ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την αλυσίδα καταστημάτων Media Markt, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της Xerox στο χώρο των καταστημάτων λιανικής πώλησης.

Παράλληλα, η συνεργασία θα επιτρέψει στα προϊόντα της Xerox να γίνουν ακόμα πιο εύκολα διαθέσιμα στους καταναλωτές και να μπορεί η εταιρεία να ανταποκρίνεται πιο άμεσα στη ζήτηση και στις απαιτήσεις της αγοράς.

Η συνεργασία αφορά σε όλα τα Α4 πολυλειτουργικά μηχανήματα και εκτυπωτές καθώς και στα αναλώσιμα μηχανών Xerox, τα οποία θα διατίθενται πλέον και μέσα από το δίκτυο της γνωστής εταιρείας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών σε 10 στρατηγικά σημεία της χώρας, αλλά και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

O κ. Χάρης Τράμπας, Sales Director της Xerox Ελλάς, δήλωσε σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών: «Είμαστε σίγουροι πως η νέα αυτή συνεργασία με τη Media Markt, θα δώσει στη Xerox μια νέα προσέγγιση του καταναλωτικού της κοινού αλλά και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπου στοχεύουμε μέσα από συγκεκριμένα προϊόντα εξοπλισμού γραφείου».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons