Ανακοίνωση συνεργασίας της αλυσίδας Public με την ELPEDISON

by George Polyzos • On 18-02-2017 • AT 11:56 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Η αλυσίδα καταστημάτων Public και η ELPEDISON, εναλλακτικός προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος, σε κοινή συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συνεργασία.

Με κεντρικό μήνυμα «Ενέργεια για να κερδίζεις διπλά», η συνεργασία στηρίζεται στο τρίπτυχο ποικιλία-ευκολία-οικονομία και προσφέρει προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος ELPEDISON μαζί με ειδικές προσφορές από τα Public, που παρέχουν προστιθέμενη αξία και πραγματικό όφελος στους πελάτες των Public.

Η ELPEDISON, ο πρώτος ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα με παρουσία στο χώρο από το 2005, είναι μια εταιρεία που προήλθε από την σύμπραξη τριών μεγάλων Ομίλων στον τομέα της ενέργειας, των Ελληνικά Πετρέλαια, Edison και Ελλάκτωρ.

Τα προϊόντα ενέργειας ELPEDISON διατίθενται στα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα (εξαιρείται προς το παρόν η Μυτιλήνη) και έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών οικονομίας που έχουν ήδη δημιουργήσει τα Public προσφέροντας στον καταναλωτή την εξοικονόμηση που έχει ανάγκη στην καθημερινότητα του.

Με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών, οι εκπρόσωποι πωλήσεων των Public θα προσφέρουν στους πελάτες προσωποποιημένες λύσεις για τα προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος που θα τους προσφέρουν τη μέγιστη εξοικονόμηση, βάσει των αναγκών τους. Οι επισκέπτες των Public θα μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα συνδρομητές ELPEDISON για το ηλεκτρικό τους ρεύμα απλά με την επίδειξη της ταυτότητας και έναν εκκαθαριστικό λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, πρωτότυπο, σε φωτοτυπία ή σε ηλεκτρονική μορφή.

Η συνεργασία των Public με την ELPEDISON λαμβάνει υπόψη της τόσο την απελευθέρωση της αγοράς του ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα, η οποία αναμένεται να αλλάξει σημαντικά έως το 2020 ακολουθώντας τη συμμόρφωση της χώρας με το 3ο Μνημόνιο, όσο και την αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών για εναλλακτικές και οικονομικότερες λύσεις ηλεκτρικού ρεύματος και προηγμένων υπηρεσιών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons