Ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων της Κωτσόβολος

by George Polyzos • On 15-10-2016 • AT 9:19 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

KOTSOVOLOS

Η Dixons South-East Europe (Κωτσόβολος) ανακοίνωσε τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα για το οικονομικό έτος 2015/16 που ολοκληρώθηκε το τέλος του Απριλίου 2016.

Ο συνολικός κύκλος εργασιών ανήλθε στα 366 εκατ. ευρώ, ενώ τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων ανήλθαν τελικά σε 6,7 εκατ. ευρώ. Προκύπτει φόρος εισοδήματος που αντιστοιχεί στα κέρδη της περιόδου ύψους 2,4 εκατ. ευρώ.

Η δυναμική αναβάθμιση του δικτύου της Κωτσόβολος και η συνεχής βελτίωση των υποδομών της, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την άκρως επιτυχημένη πορεία του προηγούμενου οικονομικού έτους, γεγονός που αποδεικνύεται και από το μερίδιο αγοράς που αυξήθηκε κατά 2,4%.

Οι στόχοι για την επόμενη χρονιά είναι η περαιτέρω επέκταση και αναβάθμιση του πανελλαδικού δικτύου, η αύξηση και παράλληλη εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς επίσης και πλήρης ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων της εταιρείας, με γνώμονα πάντα μια κορυφαία αγοραστική εμπειρία.

Το επενδυτικό πλάνο για το οικονομικό έτος 2015/16 ανήλθε στα 5 εκ. ευρώ, γεγονός που αποδεικνύει αφενός την εμπιστοσύνη του Ομίλου Dixons Carphone στην ελληνική αγορά και αφετέρου τη διαρκή προσπάθεια της εταιρείας να ενδυναμώσει την ηγετική της θέση, αλλά και να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες της.

Για το τρέχον έτος 2016/17, το επενδυτικό πλάνο αναμένεται να φτάσει τα 8,5 εκατ. ευρώ, με την εταιρεία να συνεχίζει τις επενδύσεις με τη δημιουργία νέων καταστημάτων σε κεντρικά σημεία μεγάλων πόλεων, όπως στα Μουδανιά Χαλκιδικής, το Αίγιο, την οδό Σταδίου, το Χαλάνδρι–Χολαργό και την Πάτρα.

Συγκεκριμένα, το νέο κατάστημα του Χολαργού. στη Λεωφόρο Μεσογείων 319, που άνοιξε τις πόρτες του την προηγούμενη εβδομάδα, διαθέτει 4 ορόφους γεμάτους τεχνολογία αιχμής. Διαθέτει επιπλέον σημείο άμεσης εξυπηρέτησης του ολοκληρωμένου συστήματος υπηρεσιών Support 360°, αλλά και θέσεις parking για τους πελάτες.

Ο ετήσιος απολογισμός της εταιρείας έχει δημοσιευθεί στην διαδικτυακή σελίδα της εταιρείας: http://corporate.kotsovolos.gr/gr/company/oikonomika-apotelesmata/.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons