Ανακοίνωση νέας συνεργασίας της Westnet με τη Microsoft

by George Polyzos • On 17-12-2016 • AT 8:39 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Microsoft-Surface-Pro-4

Η Westnet ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Microsoft, για τη διανομή των καταναλωτικών προϊόντων της, στις αγορές της Ελλάδος, της Κύπρου και της Μάλτας.

Η Westnet ενισχύει τη διάθεση προϊόντων και στον τομέα των περιφερειακών και του software, με τη διανομή ποντικιών, πληκτρολόγιων, webcams και headsets, αλλά και ολοκληρωμένων πακέτων Microsoft Office. Η γκάμα περιφερειακών προϊόντων της Microsoft εμπλουτίζεται συνεχώς με κριτήρια την εργονομία και το σύγχρονο design.

Στόχος της εταιρίας είναι να καλύψει τις ανάγκες τόσο του επαγγελματία που έχει ανάγκη να δουλεύει με αξιόπιστα επαγγελματικά εργαλεία για αυξημένη παραγωγικότητα και από παντού, όσο και του οικιακού χρήστη, ο οποίος έχει εξίσου ανάγκη την ευελιξία που του προσφέρουν οι πάντα ενημερωμένες τελευταίες εκδόσεις του Office.

Επιπλέον, ο κάθε χρήστης μπορεί, με μια ετήσια συνδρομή, να έχει 1ΤΒ προσωπικό χώρο αποθήκευσης στο OneDrive, στο οποίο μπορεί να αποθηκεύει οποιοδήποτε είδος αρχείου και να έχει πρόσβαση σε αυτό από παντού και από οποιαδήποτε συσκευή, κάθε στιγμή. Τέλος, μέσα από τη συνδρομή, ο χρήστης μπορεί να επωφεληθεί των 60 δωρεάν λεπτών για κλήσεις Skype προς σταθερά και κινητά.

Στις κατηγορίες που θα προσθέσει η Microsoft στη γκάμα της Westnet, περιλαμβάνονται οι κονσόλες Xbox με παιχνίδια, αξεσουάρ και συνδρομητικές κάρτες Xbox Live Gold. Η νέα κονσόλα Xbox One S, από την κυκλοφορία της τον Αύγουστο, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, αυξάνοντας μερίδιο κάθε μήνα, στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Επίσης, είναι η μοναδική κονσόλα που προσφέρει τη δυνατότητα μετάδοσης 4K Blu-ray, 4K streaming, και HDR.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη Microsoft, η Westnet θα δραστηριοποιηθεί σε δύο νέα κανάλια διανομής. Από τον Ιανουάριο του 2017 θα ιδρύσει θυγατρική εταιρία στην Κύπρο για να υποστηρίξει καλύτερα την τοπική αγορά με τις συνεργασίες της. Επίσης ένα νέο κανάλι διανομής ανοίγεται για τη Westnet, η οποία για πρώτη φορά θα κάνει digital distribution στον τομέα του λογισμικού και του gaming, με τη διάθεση προϊόντων μέσω της τεχνολογίας “Print to receipt”. Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι δεν θα χρειάζεται να προμηθεύονται κάποιο φυσικό κουτί με το προϊόν, αλλά θα μπορούν να ενεργοποιούν το προϊόν online, απ’ ευθείας με ειδικό κωδικό που θα παραλαμβάνουν από το ταμείο των καταστημάτων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons